white

Alhamdulillah.. Menang Jaket Kawasaki.

by Pen Merah on May 6, 2012

in Cerita Aku,Event

Salam..

Optimized IMG 7218 Alhamdulillah.. Menang Jaket Kawasaki.

Short entri dari aku yang baru balik dari pelancaran kedai baru Motor Cross kat Malaysia, CBK Sdh Bhd. Banyak entri aku nak up tapi SD Card aku hilang sudahnya kena tunggu back up dari kawan aku punya hard disk. Back to the main point, bestnya hari nih sebab menang cabutan bertuah buat pertama kali dapat hadiah mahal meyhh. Hari bertuah kot? Dapat apa? Skroll ke bawah dulu.

Optimized IMG 7254 Alhamdulillah.. Menang Jaket Kawasaki.

Aku menang Jaket Motor Cross dari Kawasaki. Bertuah sungguh kurasakan. Kahkahkah!

Optimized IMG 7268 1 Alhamdulillah.. Menang Jaket Kawasaki.

Kali nih jaket aku dirasmikan oleh Ariff Shah wooaahhh blogger femes amos nihhh. Last time jumpa masa gathering geng blogger kat putrajaya tapi jumpa kali kedua, boleh pulak aku tak kenal dia. Nampak dia semakin menguruskan diri daripada biasa sampai aku tak kenal. Kahkahkah!

 

P/s: Ermm tak tahu nak buat apa dengan jaket motor sport nih. Nak pakai No! No! No! Gila ke hape naik kereta pakai jaket macam nak pergi merempit. Mungkin simpan buat harta karun dulu. Baidewey, macih Kawasaki dan CBK bagi jaket mahal nih ye. Wuwuwuuu.

 

 

{ 16 comments… read them below or add one }

ary_lee May 6, 2012 at 10:01 am

Wahhhhhhhhhhhh… Untonglah menang jaket kawasaki..
Kalau xnak, mai bagi ary^^
ary_lee recently posted..Video Klip Beginikah Caranya – Yana Samsudin & Shaheizy SamMy Profile

Reply

Putera May 6, 2012 at 10:30 am

klaw sy ada dekt situ.mesti hadiah cabutan bertuah bertambah, bukan jaket sje hadiahny, mtosikal kross kawasaki tu pon trmasok dlam hadiah cabutan bertuah tu .Kemungkinan juga sy akan dapat hadiah mto tu…hehehehehehe
Putera recently posted..Si Gadis Melampau Menerima Azab AllahMy Profile

Reply

Harian Post May 6, 2012 at 3:06 pm

Wah… siap menang jaket Kawasaki, mat rempit tengok aweks yang pakai mau tergugat jugak tu hehe. Jaket dah ada, kasi angkat satu la model Kawasaki tu penmerah oi… :)
Harian Post recently posted..Islam Melayu Atau Melayu Islam?My Profile

Reply

Pen Merah May 6, 2012 at 3:23 pm

bila tengok kawasaki td cammm seram pulak nak naik. klau bawak lagi ler x sanggup eden.kahkahkah
Pen Merah recently posted..Alhamdulillah.. Menang Jaket Kawasaki.My Profile

Reply

deq noor May 6, 2012 at 3:13 pm

wahhh! tahniah… mana tahu ada peluang merempit naik motor besar, boleh guna.. :)
deq noor recently posted..Jalan Slamet RiyadiMy Profile

Reply

JAI May 6, 2012 at 3:18 pm
Mujahid May 6, 2012 at 3:25 pm

Jeles bile tgk org tu dpt jacket.. serius jeles abisss….
Mujahid recently posted..5 Sebab Diet Anda Pasti Tidak Akan BerkesanMy Profile

Reply

PCL May 6, 2012 at 3:35 pm

Tahniah yer….dasat la, kira bertuah la sangat…sy sampai mimpi nk kan jacket tuh..hahah. Tahniah dr PCL.
PCL recently posted..Baru balik dari even Kawasaki.My Profile

Reply

Sally Yatiey May 6, 2012 at 4:32 pm

Tahniah.
Untungnya dapat Jaket Kawasaki. :D
Sally Yatiey recently posted..Tingkatan Enam 2012My Profile

Reply

Ezad Skytech May 6, 2012 at 4:49 pm

hee…tahniah2 sbb dapat jaket kawasaki tu…:D
Ezad Skytech recently posted..WOW | Fenomena Luar BiasaMy Profile

Reply

Nur ainin sofia bt mohd noor May 7, 2012 at 6:25 am

wah! untung giler…
Nur ainin sofia bt mohd noor recently posted..Kenapa dengan aku ?My Profile

Reply

ariff May 7, 2012 at 9:17 am

terima kasih kasi pinjam jaket. hahaha
ariff recently posted..Motivasi Yang Betul Diperlukan Untuk BerjayaMy Profile

Reply

falling angel May 9, 2012 at 12:09 pm

Akak memang bertuah…!! Da agak da bile dye sebut… ‘Jatuh kepada…Tengku….tengku…..tengku…….’ Tengku mana ag…akak la an.. Abes smua blogger kat ctu taw akk tengku seyh!! hik3!! Congrates dapat jaket yang gorgeous uh!! Pakai je ble driving honda akk tuu..jgn lupa pakai HELMET skali..baru GEMPAK seyhh!! haha..
falling angel recently posted..Nak Peluk…. Hug..Hug…My Profile

Reply

9n0L4 May 9, 2012 at 3:18 pm

perghhhhhh. tahniah². rezeki jgn ditolak. ;)
9n0L4 recently posted..Wordless Wednesday #17: Telur mata goreng kicap masakan si dia!My Profile

Reply

muazfaris May 17, 2012 at 4:38 am
daddydee May 17, 2012 at 8:26 am

wah…sungguh bergaya jaket tu..

papepun tahniah.
daddydee recently posted..ASB Loan : Bagus ke tidak??My Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post:

SKYBOX MURAH! MURAH! MURAH!