0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

“Kami masih suami isteri …” – Dato Vida Ulas Isu Rumah Tangga Didakwa Bergolak

vidaaa

Pengasas produk kecantikan Qu Puteh, Datuk Seri Vida tampil mengulas mengenai isu rumah tangganya yang didakwa sedang bergolak. Dato Vida memberitahu suaminya, Fairuz tidak selalu di sampingnya kerana sibuk dengan kerjayanya sebagai ejen insurans.

Selain itu, Dato Vida juga berkata suaminya juga tidak sukakan perhatian dan jarang interframe apabila dia berselfie atau mengambil video.

Ini jelas Dato Vida: (mStar)

“Kami masih suami isteri dan bahagia seperti dulu…

“Orang kata suami saya tidak perlu bekerja selepas berkahwin dengan saya tetapi dia bukan jenis lelaki yang suka menumpang kesenangan hasil perkahwinan kami.

“Walaupun kami sudah berkahwin, dia masih setia dengan kerjaya yang diceburinya sejak 10 tahun lalu. Saya pun tidak halang dia. Kadang kala dia akan jumpa klien kalau saya ada program di Kuala Lumpur,”

“Baru-baru ini kami sekeluarga bercuti bersama rakan-rakan di Royal Belum Resort, suami saya ada sekali. Kami ada bergambar bersama cuma dia tak selalu ada dalam video yang saya rakam untuk dikongsi bersama peminat.

“Kalau saya ajak bergambar, dia amat sporting tapi dia tak adalah nak sentiasa ada dalam gambar atau video yang saya ambil. Jika kebetulan saya rakam video suami ada pada waktu itu, dia pun akan beri kerjasama. Suami saya memang tahu saya suka selfie dan rakam video untuk tatapan peminat,”

 

Fairuz merupakan suami ketiga Dato Vida dan masih belum dikurniakan anak bersama.

Ditanya mengenai zuriat hasil perkahwinannya dengan Fairuz, Vida berkata beliau sering berdoa kepada Allah agar diberi kesempatan untuk merasai semula nikmat melahirkan anak. – PENMERAHDOTCOM

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });