white

Event Nuffnang

Nuffnang Birthday Bash #6

by Pen Merah on March 4, 2013

in Event Nuffnang

Salam.

IMG 0051 682x1024 Nuffnang Birthday Bash #6

Sabtu baru ni genap 6 tahun nuffnang bertapak di dunia online. Wohoo pejam celik 6 tahun dah rupanya. Cepat sangat masa berlalu sampaikan tak sedar masa meninggalkan kita dengan cepat. Dengan nuffnang jugak, blog aku membesar dan banyak memberi peluang  dan ruang untuk menjadi blogger yang lebih baik selain mula membuka mata orang ramai walaupun cuma online, aku mampu menjana duit seperti orang lain. Korang boleh baca rentetan perjalanan blog penmerah kat sini[click to continue…]

{ 19 comments }

Samsung Galaxy Note II Serendah Rm1498 ??

by Pen Merah on October 22, 2012

in Event Nuffnang

Salam..

samsung lg Samsung Galaxy Note II Serendah Rm1498 ??

Selalunya bila keluar jek smartphones mesti aku akan teringatkan Celcom sebabnya dalam banyak network harga paling murah mesti aku akan dapat Cuma dengan Celcom saja. Kali nih aku sangat teruja kerana Galaxy Note II dah pun muncul dengan harga berbaloi – baloi dari Celcom ye! [click to continue…]

{ 13 comments }

Salam..

Pimp Kereta Aku Mungkin Menjadi Kacak dengan Celcom Whatchuwant

Demam! Demam! Ohhhh Mai aku demam lagi. Celcom asyik nak buat aku menggila dengan offer yang superb marvellous! Kali ni, tawaran terbaru yang dah beberapa minggu keluar kat tv adalah Pimp My Ride, Whatchuwaaaaaaaaaaant! Arghhhhhhhhhhhhh gila kentang sungguh. Apa yang best, korang langgan dan mungkin kereta kesayangan bakal menjadi kereta tercantik pernah korang miliki. Huwarghhhhhhhhh if my dream comes true la kan? [click to continue…]

{ 32 comments }

Galaxy Note II Bakal Dilancarkan 19 Oktober 2012?

October 17, 2012

ShareSalam.. Waaaarghhhhhhhhh nak menjerit pun ada bila baca dari beberapa sumber mengatakan Samsung Note II bakal dilancarkan pada 19 Oktober 2012 nih. Giler ahhhhh rasa nak rembat satu. Buat masa ni yang aku dengar cuma Celcom akan merasmikan telefon ni pada tarikh tersebut telco lain? Aku tak pasti pulak! Share

Read the full article →

Main Angry Bird Dengan Samsung Smart TV

October 17, 2012

ShareSalam.. Angry Bird? Haaa siapa tak tahu mainkan? Ekceli aku pun tak pandai nak main sebab dalam kepala alaaa games budak kecik jek tapi.. Datang workshop samsung perghh terus bertukar jadik kanak – kanak ribena. Hikhik Share

Read the full article →

Promosi Beli 1 Percuma 1 Marble CheeseCake Secret Recipe!!

October 15, 2012

ShareSalam.. Apa korang fikir lepas tengok slices cake nihh? Sedap? Menyelerakan? Haaa kali ni aku nak share benda baik barang baik tapi promosi nih cuma sehari saje iaitu hari ni. Kalau korang peminat setia Kek di Secret Recipe buat kali pertama SR buat promosi beli 1 percuma 1 Marble CheeseCake. Share

Read the full article →

Nuffnangx Kini bakal Panas seperti Instagram

September 29, 2012

ShareSalam.. Korang mesti dah tahu kan baru – baru ni nuffnang ada melancarkan aplikasi terbaru iaitu Nuffnangx yang mana boleh diaccess sekiranya korang merupakan pengguna Android dan Apple IOS. Mudah jek kalau pengguna samsung macam aku pergi jek kat Playstore taip NUFFNANGX lepas tu download. Kali ni aku nak bagi brief sikit bagi korang yang […]

Read the full article →

Rezeki Bersama Nuffnang

August 11, 2012

ShareSalam.. Sesiapa yang aktif dengan nuffnang mesti nampak perubahan newface pada website nuffnang baru – baru ni. Haaaaaa nampak lebih elegan berbanding yang dulu and yes, aku masih cuba biasakan diri dengan latest punya. Yela, dulu dah biasa dengan yang lama jadi memula ni macam blur sikit nak klik kat mana. Kenapa dengan nuffnang? Banyak […]

Read the full article →

Saya Suka Berzakat Sambil Menang Hadiah Galaxy Tab & iPad

July 29, 2012

ShareSalam.. Bulan ramadhan dah pun menyusul dan pastinya benda wajib yang ditunaikan bagi orang yang mampu adalah berzakat. Haaa korang dah bayar zakat ker belum? Kalau dulu nak bayar zakat mesti kena cari kaunter yang dibuka kat mana – mana shopping mall. Sekarang semuanya mudah! Lagi best sebab sesambil korang keluarkan zakat haaaa ada peluang […]

Read the full article →
SKYBOX MURAH! MURAH! MURAH!