white

Sihat dan Kurus

Hari Kedua Makan U-Trim l Kuruskan Badan

by Pen Merah on February 24, 2013

in Sihat dan Kurus

Salam..

DSC09927 1024x575 Hari Kedua Makan U Trim l Kuruskan Badan

Ehem! Ehem! Ehem! Semalam aku ada kongsi hari pertama makan produk U-Trim nih dengan korang. Well, perempuan of coslaa nak kurus macam orang lain ye dak? Aku nih bab produk kesihatan memang payah benor nak follow tapi lepas nampak perubahan member aku yang gemuk jadi sekeping terus nak try mana lah tahu menjadi. kekeke! [click to continue…]

{ 10 comments }

U Trim l Produk Kuruskan Badan

by Pen Merah on February 24, 2013

in Sihat dan Kurus,TIps dan Petua

Salam..

DSC09922 1024x575 U Trim l Produk Kuruskan Badan

Hari ni dengan rasminya aku menggunakan produk U-Trim khas untuk kuruskan badan. Dah lama kot tak share dengan korang pasal kuruskan badan. Baidewey, produk ni aku beli dengan kawan lepas nampak badan dia dari bulat jadi sekeping. Haaa siapa tak teruja ye dak?  [click to continue…]

{ 21 comments }

Salam..

image Tips Mencegah Bibir Kering & Pecah

Semalam aku ada berkongsi dengan korang punca bibir kering dan pecah tapi kali ni sambungan untuk mengatasi pulak. Haaa nak bagi tips biar habis ye dak?  [click to continue…]

{ 4 comments }

Khasiat Lemon

February 15, 2013

ShareSalam. Sebiji lemon mampu menghasilkan kira-kira tiga sudu besar pati jus berkuantiti 50ml. Bagi korang yang masih baru mengenali buah ini, menikmati lemon boleh dilakukan melalui beberapa gaya masakan seperti mencuba resipi ayam bersos lemon. Share

Read the full article →

Cara Mengetahui Telur Segar

January 11, 2013

ShareSalam. Dua tiga hari ni kerajinan tetiba muncul untuk melawat blog – blog yang best. Banyak gila blog baru yang muncul sampaikan jenuh aku nak mengadap tapi apa pun blog wajib kompen takkan terlepas dari mata walaupun sehari. Macam sehari tak makan nasi ha gitu laa umpamanya. Eceeeeeee setiap orang ada blog yang suka dibaca […]

Read the full article →

Misi Mencapai Target Kuruskan Badan l Penmerah

December 5, 2012

ShareSalam.. Hey hey hey! Dah lama tak update perkembangan tentang kuruskan badan dengan korang. Baidewey, dalam seminggu ni aku cuba dapatkan berat sasaran 47kg disebabkan 4 bulan ni jadual permakanan aku sangat tak teratur. Makin berisi dan berisi sehingga aku rasa  tak selesa apabila kawan sekeliling mula menegur badan semakin tembam. Ohh tembam! Tak sanggup […]

Read the full article →

Makanan Kempiskan Perut

November 28, 2012

ShareSalam.. Masalah perut buncit ni rasanya ramai yang pening termasuklah aku. Ehhhhh aku tak buncit lagi. Kahkahkah! Baidewey, hari ni saja nak kongsi dengan korang beberapa makanan yang korang boleh amalkan untuk kempiskan perut. Share

Read the full article →

5 Tabiat Menggemukkan

November 25, 2012

ShareSalam. Wooahhh hampir seminggu blog aku berhabuk. Dua tiga menjak ni aku dah mula berdiet untuk dapatkan berat idaman since asyik makan tak sedar diri. Cara pertama dengan kenalpasti tabiat yang boleh menggemukkan badan. Macam mana? Lets cekidaut! Share

Read the full article →

4 Makanan Wajib Elak

November 1, 2012

ShareSalam. Dah lama menyepi dengan entri fitness kali ni aku  nak share pulak 4 makanan yang korang kena elak bila waktu malam. Dah makan malam bila nak tidur pulak huii mesti perut punyalah kenyang. Tapi pernah tak sampai perut korang tu tak selesa? Haaa jangan tak tahu, tidur dengan perut yang tak selesa boleh membahayakan […]

Read the full article →
SKYBOX MURAH! MURAH! MURAH!