white

Contact ME

 

IMG 4367 Contact ME

Menulis is my passionate! Suka kucing dan suka hangout.

Kontek saya : Penmerah997@yahoo.com

{ 63 comments… read them below or add one }

unknown named January 11, 2012 at 4:46 pm

Salam..!!
boleh saye tanye, mane nak cari kedai yg jual anak kucing parsi yea??
cuz 1 kl saye cari x jumpe..??
saye pon salah 1 peminat kucing parsi..!!

Reply

Admin January 18, 2012 at 7:32 am

ade byk kedai kucing dik. :D

Reply

kilah July 24, 2012 at 9:36 am

kat pet’s wonderland @ ioi aeon jusco…
rm 1500 sume comell2…

Reply

Dilla January 18, 2012 at 7:17 am

what is your job,r u free lance writer or reporter.

in general i like your column,mine to personal.

Reply

Admin January 18, 2012 at 7:33 am

free lance writer. :D

Reply

hirman February 7, 2012 at 3:48 am

suke dgn penceritaan awk…congrats kerna cara penghayatan yg baik dlm menonton filem…hope komen yg awk beri terhadap filem kum kum adalah jujur..

Reply

Pen Merah February 22, 2012 at 4:56 pm

yeah. same2.. review yg sy up kan 2 dari apa yg saya tengok. Hope kwn2 suke. :P
Pen Merah recently posted..Tips Kecilkan MukaMy Profile

Reply

yassir.v. February 22, 2012 at 4:46 pm

gooooooooooooood

Reply

Mr.K March 28, 2012 at 4:55 pm

Mana bjar tips2 kesihatan tu ek? rajin g gym ke?

Reply

noora April 10, 2012 at 9:22 am

boleh bg tau mcm mana boleh turun berat bdn 7 kg dlm masa seminggu tu.

Reply

noreen farid July 3, 2012 at 11:49 am

add laaa sye kt fb nnti :)

Reply

noreen farid July 3, 2012 at 1:34 pm

bosan laa

Reply

shahfiq khairee July 12, 2012 at 11:12 am

macam mana nak kurus dalam masa 1 bulan dan boleh kah kurus dalam 1 bulan??????

Reply

Pen Merah July 12, 2012 at 12:17 pm

bole tp kene rajin
Pen Merah recently posted..Gambar Lisa Surihani 2012 di Pelancaran 701 PagesMy Profile

Reply

muhammad July 13, 2012 at 7:33 am

salam, sy x paham lg la ttg says.com tew??? penin..

Reply

maxy bonz July 22, 2012 at 4:38 am

Pen merah..tolong bg tips sket lagi ttg says. Com tu..cuma copy paste jer url says tu, kecilkan ke dlm bitly.com pastu share jer dalam fb? Apsal saya dpt Rm0.40 sen jer? Kuikuikui..tolong bg tips bagi tips sket bleh? Sampai nak abis bateri tablet ni, rm0.40 jer sy dpt..hrmmm

Reply

aura biru August 3, 2012 at 6:22 pm

tu maksudnya keje senang dapat dan senang hilang.

Reply

wkk January 8, 2013 at 10:45 pm

Setuju dengan aura biru.haha… :D

Reply

Zalina Razali August 10, 2012 at 4:34 pm

1st time singgah belog ini. woahhh merah menyala n byk info. good2 :)
Zalina Razali recently posted..Promotion Raya Lense =)My Profile

Reply

Firdaus Kamal August 27, 2012 at 1:24 am

salam saudara..saya minat membaca di blog anda. best jugak. saya ada page di facebook. nnti cubalah buka page PELIK TAPI BENAR atau cari fi fb.com/stranger.but.true .. ada juga saya ambil tip dari blog anda kongsi di page saya.. hehehe..

Reply

Firdaus Kamal August 27, 2012 at 3:06 am

smoga kita boleh berkongsi idea ya..
Firdaus Kamal recently posted..Selamat datangMy Profile

Reply

afrinahasanah August 30, 2012 at 1:09 pm

asalammualaikum..nak tanya camne ea program nak wat duit yg awak iklankan tu..saya lbaru berjinak2 nak mencuba lagipon xberapa mahir lag dlm hal sebegini,so mohon tunjuk ajarye..thanks..

Reply

Pen Merah August 30, 2012 at 3:31 pm

register n promote link 2. satu klik dpt doposen..

Reply

Rosita Mohd Yusuf September 3, 2012 at 1:53 pm

Your ejaan “entertaiment” salah tu, should be – entertainment.

Reply

Wan Nurul Amierah September 9, 2012 at 5:59 pm

Assalamualaikum.. sy Amierah drpd MMU Melaka, sy ingin memohon bantuan hebahan drpd pihak cik mengenai program kebajikan kami. boleh x? berikan sy email cik, so that i can email you the details about the program. Thank you. =)

http://www.facebook.com/pbcambodia

Reply

kucing jalanan September 11, 2012 at 11:05 am

duduk damansara damai lg ke?

Reply

amruls September 13, 2012 at 10:59 pm

Salam nk ty ada buat perkhid matan sewa jd CC tak utk FP PenMerah [dot] com ?
kalau ada boleh pm detail x kpd sy?
0133152687 En Amiru
TQVM

Reply

hafiz bin abd rashid September 14, 2012 at 6:42 am

pinjam pen merah sat..

Reply

chronic_brain September 20, 2012 at 11:22 am

dimanakah silap pemikiran pembaca terhadap penulis bebas seperti awak sang seolah mengolah serta membentuk minda seseorang ke arah yang kadang kala kita sendiri tidak tahu…
hanya syabas dari saya yang berada di tengah lautan ini…as-salam

Reply

arnold September 21, 2012 at 3:08 pm

Hai dan selamat petang,

I would like to get in contact with you to provide you some information on Asian first 100% Pasteurised Liquid Egg White, and it’s 100% Malaysian. Looking forward in being in contact and you could contact me via email or my mobile, 0123051741….hope to hear from you.

Salam Sejahtera
Arnold

Reply

Cik September 24, 2012 at 12:00 pm

Pen merah boleh aja sy cara2 mempromote page :) utk mendapat LIKE and mempromosi. TQ Pen merah

Reply

karaborsa October 2, 2012 at 8:48 am

pen merah,,ada x buat servis pengiklanan??

Reply

Pen Merah October 2, 2012 at 10:33 am

boleh email ye. tq
Pen Merah recently posted..Buat Duit Dengan Iklan SaysMy Profile

Reply

faizal mat ali October 9, 2012 at 5:33 pm

salam..boleh tak berkongsi dgn saya macam mane nak menambah pendapatan melalui internet.harap cik boleh berkongsi dengan saya..^^ terima kasih

Reply

faizal mat ali October 9, 2012 at 5:34 pm

salam.

Reply

MINAMI November 5, 2012 at 4:41 am

Cute N Creative…best kan comment nie :)

Reply

Emjan November 15, 2012 at 11:52 pm

Salam sewangi puisi buat saudari Pen Merah.
Saya baru sahaja mengikuti blog saudari. Bahan yang disentuh dan diolah agak menarik dibaca untuk menambah pengetahuan. Walau bagaimanapun saya olahan bahasa yang saudari gunakan agak “cacamarba”. Jika tidak menimbulkan kemarahan saya ingin mencadangkan kepada saudari supaya tidak mencampuradukkan bahasa Melayu dengan bahasa Inggeris (dengan sewenang-wenangnya) dalam penulisan saudari. Ini memandangkan blog saudari agak popular dan dikuti oleh pelbagai lapisan dan latar belakang masyarakat. Adalah lebih baik dan manis rasanya jika saudari menggunakan sepenuhnya bahasa Melayu yang baku dengan struktur ayat yang sempurna agar dapat dijadikan panduan dan contoh oleh anak-anak kita yang masih dibangku sekolah. Bukankah bahasa itu jiwa bangsa? Saya sekadar mencadangkan. Bertemu lagi pada kesempatan yang lain.

Reply

norrr November 26, 2012 at 2:38 pm

salam.. akak macam mana nak follow blog akak ni ? tak jumpa pun button follow, please reply asap :/

Reply

ain December 18, 2012 at 7:34 am

suke da jatuh cinta dgn blog pen merah .. baru 1st time jejak ke sini

Reply

azrul January 8, 2013 at 5:21 am

sy berminat nk beriklan di penmerah.com .blh sy tau ada pakej iklan apa?

Reply

Pen Merah January 9, 2013 at 7:09 am
ultraman69 January 13, 2013 at 2:32 pm

saya suka page2 penmerahdotcom..tahniah :)

Reply

Farid February 6, 2013 at 4:48 pm

Salam… Huhuhuh Spek Mate tu memang saiz besar erk????? Suke sgtlah dok pegang spek tu time amik gambar huhuhuhuhuhuh

Reply

dayang February 17, 2013 at 4:04 pm

hai kak?npa xdpt letak username dn password nk daftr SAYS tu?:(

Reply

Catherine March 1, 2013 at 9:01 pm

Hello ,

My name is Catherine and I am an Advertising Buyer for TravelOutreacher.com. I am contacting you on behalf of a client I work with in the travel industry. I’d like to inquire about a possible advertising opportunity on your site http://penmerah.com
Does your site offer advertising options? If so, would you be interested in discussing rates and availability?
Sincerely,
Catherine Finn

catherine.f@traveloutreacher.com
P.S. If you’re not the appropriate contact for this inquiry, could you please redirect me to a colleague whom I may speak to regarding this request?

Reply

fyza hamdan March 2, 2013 at 2:27 am

hai , akak saya minat dgn akak.. lawa , cute , & simple… <3 ;)

Reply

Pen Merah March 2, 2013 at 3:13 am

haha. cis
Pen Merah recently posted..Nissan Leaf l 100% Kereta ElektrikMy Profile

Reply

ais-ais kacang March 3, 2013 at 8:36 am

nk join ngn awk bleh x??

Reply

liang1906 March 12, 2013 at 11:00 am

Salam, nak tanya admin.. camne nak masukkan ad unit nuffnang dalam widget yer??

Reply

cat cat March 15, 2013 at 5:00 am

maaf..sya nk tumpang promt rumpai laut kering…pda spa yg brminat ble cari sya dlm http://rumpailaut.kering.75@facebook.com

Reply

sha March 16, 2013 at 10:23 am

anne. kak sha try cari button search tak jumpa punnnnn…nak search pasal nuffnang… huhu
sha recently posted..IKEA Meatball is back ! RM2 only for 10 piecesMy Profile

Reply

Cik Molek April 18, 2013 at 6:10 am

Blog yg best sangat…byk info yg best2…maybe akak nak share pasal nando’s malaysia yg buat free ride plus diorg bg free meal tuk 2 org…saya dpt info dr page fb diorg http://on.fb.me/YP7Gky

sharing is caring :)

Reply

Megat April 19, 2013 at 7:42 am

For the 1st time, I suka dan puji cara penulisan you yang sangat memberi impak/kesan yang begitu mendalam serta informatif ttg issue semasa. So cheers! and always come up with new issues!..okay. Be happy..

Reply

Azman May 2, 2013 at 1:18 am

Salam…saye nak tanye…awak dah ade yg punye ke?Bole saye masuk meminang?

Reply

Farid May 8, 2013 at 4:19 am

ade x buisness mlalui internet yg boleh dipercayai,dan x makan modal yg byk

Reply

wahida May 12, 2013 at 1:29 am

Salam..pen merah mcm ner ye klu sy nk promote pages sy yet…time kasih

Reply

taikotai May 22, 2013 at 11:15 am

Admin kalau bertudung mesti lawa :)

Reply

zarina July 3, 2013 at 4:46 am

cam ner nak order panty liner tu

Reply

muhammad aizat July 18, 2013 at 1:48 am

salam..penmerah…kalau penmerah datang ke penang saya nak jemput penmerah datang ke kedai rockstarz burger untuk mencuba burger kami…burger kami lain dari yg lain..homemade burger,sos dibuat sendiri…penmerah juga boleh melayri page facebook kamitaip rockstarz burger….dan saya pasti burger kami x kan mengecewakan penmerah….salam

Reply

nana July 30, 2013 at 4:18 pm

Dear,nk share bg cerita seorg cikgu yg 18sx,cikgunya perempuan..dear email pastinya hotttttt…

Reply

azmilee August 28, 2013 at 3:50 am

Salam, sila hubungi saya untuk LANGKAWI BLOGGERS FAM TRIPS 2013 di talian 019205 3056 untuk keterangan lanjut. Semua perbelanjaan ditanggung oleh Pihak Lembaga Pembangunan Langkawi (lada). Saya dah email- invitation letter.

Reply

ksy group November 5, 2013 at 1:50 pm

Terbaik dan syabas..sya selalu mengikuti pekembangan pen merah

kamarul

Reply

Pen Biru December 21, 2013 at 1:34 pm

Assalammualaikum Admin Pen Merah.. Dah 2 kali sy email, x reply pn.. nak tnya pasal sewa iklan ..

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge
SKYBOX MURAH! MURAH! MURAH!