white

Gambar Anak Kucing Parsi l Sebulan ( Romeo )

by Pen Merah on November 6, 2012

in Kucing Saya

Salam..

542836 304202356348142 325408672 n Gambar Anak Kucing Parsi l Sebulan ( Romeo )

Haaa pejam celik pejam celik rupanya dah sebulan umur anak kucing aku nih. Terasa macam baru semalam aku kelam kabut bila romeo, bella dan socky beranak selang sehari. Waahhh bila ditenung lelama cantik jugak anak kucing aku rupanya. Hikhik

150587 304202486348129 1785222026 n Gambar Anak Kucing Parsi l Sebulan ( Romeo )

Malam ni aku takde idea nak hapdet blog tapi bila kawan aku asyik cakap pasal kucing dengan rajinnya aku snap jugak gambar si comel yang belum tidur. Macam tahu jek aku nak ambil gambar. Posing baek punye! 8576 

534513 304202553014789 1346787168 n Gambar Anak Kucing Parsi l Sebulan ( Romeo )

Kesemua gambar anak kucing ni hanya dari seekor ibu yang bernama Romeo. 3 ekor jek anak dia dan merupakan first batch perkongsian romeo dan xaarel. Kucing aku yang dalam gambar ni nama dia choki choki dah berpunya pun cuma tunggu masa dah habis susu, akan dilepaskan kepada owner baru.

396581 304202673014777 851434572 n Gambar Anak Kucing Parsi l Sebulan ( Romeo )

Muka dia macam sedih jek tapi dalam tiga ekor, choki – choki nih paling fotogenik. Amboihhhh ingat korang jek tahu bergambar? Haa dorang pun tahu jugak. Wahahahaaa. 5709

302893 304202806348097 1998487319 n Gambar Anak Kucing Parsi l Sebulan ( Romeo )

533514 304202846348093 200917715 n Gambar Anak Kucing Parsi l Sebulan ( Romeo )

Kucing yang kedua ni pulak belum ada nama lagi tapi dalam 3 ekor, si jendul ni paling cantik dan paling gemuk plusss gebu antara semua. Aku tak boleh nak main sangat takut karang mati terpenyek. Bahaya bila terlalu geram aku risau lupa diri pulak. 4330

545392 304202943014750 492808086 n Gambar Anak Kucing Parsi l Sebulan ( Romeo )

22424 304203056348072 107021865 n Gambar Anak Kucing Parsi l Sebulan ( Romeo )Masa umur sebulan ni, mata dorang masih lagi biru rasanya dalam sebulan lagi akan bertukar kepada warna original.

547018 304203093014735 1340828842 n Gambar Anak Kucing Parsi l Sebulan ( Romeo )Keluarga bahagia.. >.<

P/s: Dalam masa sebulan lagi, kesemua anak kucing ni aku akan lepaskan kepada owner baru. Masih belum mencari lagi since kebizian hari – hari kena mandikan dey’oll. Lima belas ekor plus lima ekor yang besar, kalau sampai setahun mahu badan aku keluar muscle. Hikhik 42

{ 12 comments… read them below or add one }

Cik Tasya November 6, 2012 at 5:31 pm

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….comeynyaaaa kelabu tuu ! ni semua pandai posing macam tuan dia…^^ comel3

Reply

Nurul November 7, 2012 at 2:06 am

alooooooo comel gila.. gebu plak tu..
Nurul recently posted..Hot FM Pagi : Housemate Oh HousemateMy Profile

Reply

ajumohit November 7, 2012 at 5:47 am

alahai cute sangat ;)
ajumohit recently posted..WW ~ Episod Teringin ^_^My Profile

Reply

Mama Hanim November 7, 2012 at 6:03 am

cute semuanya.. dulu minat gak bela kucing tp skang masa mencemburui hobi itu..huhu..
Mama Hanim recently posted..Ayamas Nafi Guna Antibiotik Chloramphenicol Dlm ProdukMy Profile

Reply

ali November 7, 2012 at 9:04 am

nak kucing tu bleh tak? saya minat kucing. arghh. gerammmm.hahah.

Reply

boni kacak November 7, 2012 at 9:55 am

sob3… tak rasa sayang ke awak nak lepaskan dorang kat orang lain???? mengalir air mata saya ni… sob3
boni kacak recently posted..Silence Day Of Wednesday – View After RainMy Profile

Reply

hafiz hafizol November 7, 2012 at 2:35 pm

NOK SEKOR BOLEH DOP ????
hafiz hafizol recently posted..KELEBIHAN SOLAT SUNAT DHUHA MENURUT HADISMy Profile

Reply

nizam5169 November 8, 2012 at 5:33 am

AQ NAK SATU BOLEH KAH???
COMEL BETUL

Reply

AwekCun November 14, 2012 at 9:14 pm

Cantek nyew…nak satu boleh?

Reply

Firdaus Syahriza December 22, 2012 at 4:59 pm

wow..comel nye..admin..klau nk satu blh ? haha..sye pon minat kucing..^_^

Reply

rischa December 30, 2012 at 8:55 am

jual tak kucing2 nie…?
nak satu boleh.. nak beli sepasang jantina..

Reply

Hanna December 17, 2013 at 7:23 am

Wahhh! Hanna nk 1plsss! ;(

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post:

SKYBOX MURAH! MURAH! MURAH!