0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

(3 Foto) Zarul Umbrella Rebah Di Gegar Vaganza, Dibawa Ke Hospital

zarul-pengsan

Salah seorang peserta Gegar Vaganza, Zarul Umbrella telah rebah 2 jam sebelum konsert bermula.

Kejadian mencemaskan itu berlaku kira-kira jam 6 petang Ahad yang lalu apabila Zarul tiba-tiba mengadu sakit perut yang teramat sangat.

Zarul kemudian digegaskan ke hospital untuk dirawat doktor.

Ini cerita dari Zarul tentang kejadian ini:

“Saya rasa sakit pada bahagian perut ketika berlatih. Malah, saya seperti kurang sedar dengan kejadian itu dan dibawa ke hospital.

“Doktor tidak dapat mengesahkan punca sebenar kesakitan itu. Saya meminta izin untuk kembali ke GV dan diberikan ubat tahan sakit.

“Kekuatan saya pada ketika ini adalah penyokong. Saya tidak sampai hati untuk mengecewakan mereka dengan menarik diri. Biarpun menahan sakit, namun saya mencari kekuatan dengan semangat peminat,”

Walaupun tidak sihat, penyanyi ini berjaya emmbawa lagu dengan baik dan layak ke peringkat separuh akhir.

Semoga Zarul sihat selalu dan berjaya di Gegar Vaganza. -PENMERAHDOTCOM

za-1

za-2

za-3

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });