0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Ruhainies Nafi Bercinta Dengan Pelakon Lelaki Tersebut

nafii

Pelakon Azrel Ismail dan Ruhainies dilihat bercanggah pendapat apabila masing-masing mengeluarkan kenyataan yang amat berbeza tentang status terkini hubungan mereka berdua.

Ruhainies sekeras-kerasnya menafikan kenyataan Azrel sebelum ini yang mengaku sedang bercinta dengan Ruhainies.

Ini komen Ruhainies:

“Saya dan Azrel berkawan rapat tak ada pun bercinta. Tapi kalau ada jodoh saya tak tolak. Saya selesa berkawan dengan dia. Sebenarnya dia tak cakap bercinta tetapi dia suka sahaja. Suka ini boleh kita interpretasikan pelbagai maksud yang banyak. Dia juga artis paling saya rapat dalam industri”

“Saya nak jelaskan di sini bahawa kami berdua tidak bercinta. Status saya solo begitu juga dengan Azrel,”

“Saya masih muda dan jauh lagi perjalanan dalam industri seni, tak terfikir pun nak kahwin lagi. Saya berpegang kepada jodoh,”

Sebelum ini Azrel tampil mengejutkan orang ramai apabila akui bercinta dengan Ruhainies sejak tahun lalu.

Ini kenyataan Azrel sebelum ini:

“Memang benar saya dan Ruhainies bercinta. Doakan semoga hubungan yang baru berputik ini berjalan lancar. Namun, saya tidak mahu tergesa-gesa dalam soal ini memandangkan kami berdua sibuk dengan kerjaya sebagai pelakon, biarlah kami mengecapi kejayaan terlebih dahulu,”

Nampaknya mereka main tarik tali, mana satu yang betul? – PENMERAHDOTCOM

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });