0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Gambar Deena Amir, Bakal Isteri Saharul Ridzwan

deena amir

Pelakon Saharul Ridzwan bakal bernikah dengan seorang gadis yang amat jelita bernama Deena Amir. Majlis pernikahan akan berlangsung pada 16 September ini di Dewan Sri Siantan, Presint 3, Putrajaya.

Pernikahan pasangan ini diketahui umum setelah gambar kad kahwin mereka tersebar secara meluas di laman sosial.

Saharul yang namanya mula meningkat naik menerusi drama Love You Mr Arrogant dan Hati Perempuan, sering merahsiakan kisah pencintaannya dan identiti bakal isterinya juga tidak diketahui umum.

Namun setelah kad jemputan perkahwinan ini tersebar, memang sah bakal isterinya ini bernama Deena Amir merupakan usahawan yang berjaya dan juga pemilik butik ‘Wrap Boutique House’. Memang cantik dan jelita orangnya.

Semoga segala urusan dan juga perancangan pasangan ini berjalan lancar dan baik.

Jom lihat beberapa gambar Deena Amir

Sumber: Ig Deena Amir

d

d1

d2

d3

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });