0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Hari ni aku tak tahu pun sebenarnya untuk launching 701 pages ada artis Lisa Surihani. Full review nanti aku up later ye tapi korang layan dulu gambar Lisa Surihani untuk tahun 2012 ni. Kiranya ini first time aku jumpa lepas dia kahwin. Wooo tetap cantik as ever.

Dalam banyak gambar, aku paling suka gambar Lisa Surihani yang ini sebab dia senyum nampak manis jek. Mesti korang pun tersenyum sama bila tengok gambar ni ye dak? hikhik. Kalau suka gambar ni, komen la ye..

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });