0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Gambar Tindik Hidung, Fathia Latiff Dikecam Hebat

fatiya

Pelakon jelita, Fathia Latiff sekali lagi mencuri perhatian ramai apabila satu gambarnya menjadi bualan hangat.

Fathia telah memuatnaik sekeping gambar dengan hidungnya ditindik. Walaupun Fathia telah menulis ianya hanyalah palsu, ramai para follower yang  masih mengecam tindakan pelakon itu.

Ada yang mempersoalkan tindakan Fathia memuatnaik gambar tersebut kerana sebagai wanita islam yang telah bertudung ianya tidak mencerminkan peribadi muslimah.

Ada peminat yang menegur dan mahu Fathia sebaiknya membuang gambar tersebut namun ada juga yang menyokong Fathia yang mengatakan ianya hanyalah gambar semata-mata.

Sehingga kini Fathia tiada memberi komen balas tentang hal tersebut.

Ini gambarnya:

fata

 

Salah seorang daripada pengguna media sosial yang dikenali sebagai zaharmil mempersoalkan status Fathia sama ada India atau Islam.

“Awk nie India ke Islam cucuk hidung,” soalnya.

“Pakai tudung apa barang bertindik hidung macam lembu,” tulis @yukri_ari.

Bagitulah lumrah seorang selebriti atau artis, baik ataupun buruk sentiasa menjadi perhatian masyarakat. Setiap tindak-tanduk yang dilakukan, ada sahaja pihak yang mempersoalkannya meskipun ‘penjelasan’ telah diberi. Komen-komen yang dilontarkan kepada gambar tersebut telah mencetuskan ‘peperangan’ dalam kalangan pengguna media sosial sesama mereka. – PENMERAHDOTCOM

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });