0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Ini Respon Balas Terbaru Dari Pihak MeleTop Apabila Yuna Mengamuk

melett

Penyanyi antarabangsa, Yuna telah membuat kenyataan yang mengejutkan apabila berang dengan Astro dan juga rancangan meleTop setelah video parodinya menjadi viral.

Video parodi tersebut dikatakan mempamerkan unsur perkauman kerana Syuk SYJ mewarnakan wajahnya menjadi hitam untuk berlakon sebagai Usher.

Untuk pengetahuan aktiviti mewarnakan wajah hitam ini dinamakan ‘blackface’ dan sememangnya dilabelkan rasis jika dilakukan di Amerika Syarikat.

Dengan itu, pihak MeleTop dengan segera telah memberi respon balas kepada Yuna dan terus memohon maaf kepada penyanyi terbabit serta membuang video terbabit.

Ini responnya:

m

m1

Di laman sosial terdapat pelbagai reaksi dari orang ramai. Sememangnya para peminat Yuna dilihat menyokong tindakan Yuna yang dengan tegas mengkritik rancangan meleTop tersebut. – PENMERAHDOTCOM

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });