0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Nabil Rugi RM200 Ribu Gara-Gara Instagram

nabil

Selepas kehilangan 1.2 juta pengikut di laman Instagram, Nabil Ahmad mendedahkan telah mengalami kerugian.

Dikatakan kontrak bernilai RM200,000 terpaksa dibatalkan selepas akaun Instagram digodam, baru-baru ini.

Nabil memberitahu, laman sosial itu turut menyumbang sebahagian daripada sumber pendapatannya membuatkan dirinya agak tertekan pada permulaan.

Ini komennya:

Kerugian

“Saya sepatutnya menyambung kontrak dengan satu produk membabitkan jumlah RM150,000. Apabila akaun digodam, kontrak itu tidak dapat disambung kerana antara syarat perjanjian, jumlah pengikut di laman sosial saya perlu melebihi satu juta. Beberapa kontrak lain turut dibatalkan membabitkan jumlah puluhan ribu.

——————————————————————————————————————————–

Sejak pakai Deeja Cosmetic ni, makin ramai duk tegur pakai ape je sampai kulit muka glowing setiap hari.. Konfiden level pun semakin tinggi.. Bagus lahhh Deeja Cosmetic ni.. Nak order –>> Hotline 0196945950 .. 

——————————————————————————————————————————–

“Saya juga terpaksa memulangkan wang pendahuluan dan bayaran diterima daripada pengeluar produk kerana kerja promosi yang tidak sempat diselesaikan apabila Instagram digodam. Jumlah kerugian itu bukan kecil, tetapi saya reda kerana mungkin ia bukan rezeki saya,”

Akaun Baru Dah Dapat 170,000 Follower

“Alhamdulillah, pengeluar produk sudah mula kembali mencari saya untuk mempromosikan barangan mereka. “Bukan mahu membanggakan diri, tetapi kebanyakan pengikut saya adalah golongan dewasa yang mempunyai kuasa membeli. Berdasarkan reaksi pelanggan, mereka berpuas hati dengan maklum balas daripada ulasan dan promosi yang saya lakukan,”

Semoga Nabil berjaya mendapatkan semula jumlah follower seperti dulu. -PENMERAHDOTCOM

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });