0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Isteri Pelakon, Pelawak Ditangkap Khalwat

af

Isteri kepada seorang pelakon popular telah ditangkap berkhalwar awal pagi tadi sekaligus mengejutkan industri hiburan tanah air. Wanita berusia 28 tahun ini sememangnya diketahui sedang mengalami masalah rumah tangga dengan suaminya itu.

Wanita yang pernah memasuki pertandingan nyanyian realiti tv ini dilihat memasuki sebuah rumah apartmen bersama seorang lelaki yang berstatus suami orang pada jam 5 pagi.

Lelaki terbabit dikatakan teman lelakinya dan sudah bersedudukan selama 4 bulan di kediaman yang terletak di Bukit Jalil

Sepasukan pegawai dari jabatan agama Islam (JAWI) telah datang membuat serbuan ke unit apartmen itu dan mengambil masa 30 minit untuk meminta penghuni rumah tesebut membuka pintu. Setelah enggan membuka pintu, pegawai JAWI telah memecahkan pintu rumah berkenaan dan membuat pemeriksaan.

Setelah membuka pintu, hasil siasatan, wanita terbabit dijumpai sedang bersembunyi di belakang almari.

Ini videonya (Metro)

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });