0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Luahan Hati Fara Fauzana Yang Terbaru

fara

Berdasarkan tarikh, Fara Fauzana kini sepatutnya telahpun bergelar isteri kepada seorang usahawan bernama Hafiz.

Namun itu semua perancangan sahaja tetapi tuhan yang menentukan segala-galanya. Ternyata Fara Fauzana yang lebih mesra disapa fafau ini tiada jodoh dengan lelaki tersebut.

Pada pagi tarikh di mana Fafau sepatutnya bernikah, bekas pengacara radio popular ini telah meluahkan perasaannya di laman sosial instagram.

Ini luahannya:

Ikut tarikh ikut hati ikut sijil dah tiba masanya tapi setiap apa yg kita rancang hanya Allah yang tahu apa yg terbaik untuk kita.

Doakan agar Allah izinkan FF utk menjadi tetamu ditahun hadapan agar melengkapi rukun Islam kita.

Nota: ramai yg berkata ramai yg bertanya tp siapa la saya untuk menahan semua cuma mohon jgn salahkan sesiapa kerana percaya setiap kata itu juga adalah doa yg terbaik bukan sahaja untuk saya tapi semua.

FF ucapkan terima kasih semua for making me a stronger person today. may Allah guide us all. love

Semoga Fafau sentiasa bersabar dengan dugaan yang melandanya ini. Harap bertabah! – PENMERAHDOTCOM

fau

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });