0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

budak berbulu

Awal bulan lepas, aku ada post dalam blog ni tentang penderitaan seorang kanak-kanak berbulu yang ditinggalkan oleh ibubapanya dan dibela oleh sepupunya. Tapi kini, Liu Jiangli bakal mendapat rawatan daripada  pakar-pakar di Shanghai yang akan cuba memulihkan keadaan kulitnya yang ditumbuhi bulu atau rambut di bahagian muka dan badan sejak dilahirkan.

Sehingga kini sepupu datuknya Liu Mingying menjaga Liu Jiangli di kediamannya di bandar Guiyang, wilayah Guizhou. Namun, Liu Mingying agak bersedih kerana Liu Jiangli selalu dicemuh dan dibulu oleh rakan – rakan. Kesiannya kat dia.

Pakar mendedahkan keadaan kulit Jiangli dikenali sebagai sindrom Hypertrichosis Universalis yang mana menyebabkan kulit seseorang itu diliputi sepenuhnya dengan rerambut dan hanya terjadi kepada satu dalam sejuta manusia.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });