0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Woaahhh terkejut bila tahu pasangan bahagia Tom Cruise dan Katie Holmes bercerai dan punca penceraian dikatakan kerana fahaman agama Scientology yang dipegang Tom Cruise. Katie Holmes bimbang suaminya itu akan memaksa penglibatan Suri yang kini berusia 6 tahun.

Dalam fahaman Scientology, umur enam tahun merupakan masa di’mana badan agama itu mula melibatkan diri dalam pelbagai urusan kehidupan & peribadi. Katie Holmes tidak mahu Tom Cruise meletakkan Scientology sebagai agama mutlak Suri & juga sebenarnya agak bimbang dengan hubungan kuat suami’nya itu dengan Scientology. Konflik jugak kahwin berbeza agama.

Laporan awal turut ada menyebut yang Katie Holmes bakal menerima US$15 juta hasil daripada penceraian ini yang merupakan sebahagian harta sepencarian ketika bersama Tom Cruise.

Sumber : Rotikaya.com

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });