0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Tudung Zip Tutup Muka, Nora Danish Tampil Perjelas Fungsi Rekaan Tudungnya

nd

Tudung terbaru keluaran pelakon jelita Nora Danish telah mendapat liputan yang meluas.

Ini kerana rekaan terbaru itu dikatakan terlalu ‘pelik’ dan ‘unik’ sekaligus menerima kecaman pelbagai pihak.

Kerana mendapat komen yang pelbagai, Nora Danish telah tampil memberi respon tentang hal ini.

Ini penjelasan dari Nora Danish:

“I am so excited to show you guys our new Owl EZip semi instant shawl. Wait for our updates anytime. And thank u la sesiapa yang buat viral, dapat tempahan banyak dah. Sesiapa rasa nak tidur dalam flight, senang tutup je muka, tapi jangan la jalan pun tutup , tu tak betul namanya”

“Design dibuat khas untuk mereka yang sukakan kelainan, pada mereka yang sukakan simple design, pun ada. Jadi, pilihan masing masing. Jangan gaduh gaduh okey. Simpan jari jemari anda untuk komen benda yang lebih berfaedah,”

Kata Nora dalam kapal terbang senanglah nak tidur nanti. -PENMERAHDOTCOM

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });