0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Video Rumah Baru Neelofa Yang Mewah

vid neelofa

Selebriti popular Neelofa telah memuatnaik satu video rumah barunya yang mewah di laman sosial baru-baru ini. Video tersebut menjadi bualan para follower.

Ini videonya:

follow me on @instagram to check out more of my insta stories ! enjoy 💋

A video posted by Noor Neelofa Mohd Noor (@neelofa) on

Namun ada haters yang mengatakan Neelofa hanya menunjuk-nunjuk rumah barunya itu. Ada juga peminat yang risau kerana perbuatan Nelofa itu boleh mengundang bahaya terutama dari faktor keselamatan dan privasi.

Neelofa lantas tampil mengatakan dia langsung tiada niat untuk menunjuk kemewahan rumah barunya itu tetapi sekadar berkongsi bersama peminatnya sahaja.

Ini komen pengacar popular ini:

“Ia adalah hak peribadi saya yang dirasakan tidak keterlaluan untuk dikongsikan kepada umum. Orang tidak mengetahui lokasi rumah itu jadi tiada masalah keselamatan pun kalau saya kongsinya di media sosial. Saya berhak untuk berkongsi apa saja dilaman sosial. Jika tak dikongsi di Instagram sekalipun, saya tetap akan kongsikannya di laman youtube Ilofayou”

“Rumah berkenaan sudah siap sepenuhnya dan boleh diduduki setelah hampir setahun ianya diubah suai. Saya juga bakal berpindah ke rumah tersebut dalam masa terdekat bersama kakak saya,”

Tahniah buat Neelofa kerana memiliki rumah baru yang amat cantik. – PENMERAHDOTCOM

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });