0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

62

Kisah yang akan disampaikan dalam artikel ini memang cukup menyentuh perasaan di mana bagaimana seorang suami yang mengambil keputusan untuk mengahwini isterinya yang telahpun disahkan menghidap penyakit kanser tahap empat.

Demi cinta antara mereka berdua yang cukup mendalam dan ketentuan jodoh, couple ini ini akhirnya melangsungkan ijabkabul.
Sama-sama kita doakan agar penyakit kanser yang dihadapi oleh isterinya , doktor Idzni Dalila ni dapat dikurangkan dengan izin Allah dan kekal bahagia hingga akhir ke jannah . Amin..
63
Lelaki ini telah membuat pilihannya untuk berkahwin gadis pilihan hatinya itu dengan cepat, malah mereka tak pun dating seperti couple2 yang lain.

Cuma beberapa orang sahaja yang tahu tentang rancangannya untuk berkahwin dan dengan siapa pasangannya. Ramai juga yang mempersoalkan kenapa dia memilih untuk mengahwini bakal isterinya yang merupakan seorang pesakit kanser tahap 4.

Kadang-kadang lelaki ini merasakan situasi tersebut tak masuk akal. Dia bukanlah jenis orang yang memilih pasangan berdasarkan rupa.

Tanggapan negatif sesetengah orang tentang penyakit kanser membuatkan lelaki ini ingin meneruskan ikatan dengan wanita pilihannya itu.


 Nampak glowing je muka kau.. Ini ha rahsia dia nak muka glowing.. Guna DEEJA COSMETIC je.. Seminggu terus glowing tau..!! Hotline 0196945950 .. 


Malah penyakit kanser itu telah membuatkan isterinya menjadi seorang yang berdikari, berani, dan kuat.. Justeru itu, dia dapat rasakan isterinya adalah seroang yang unik dan punyai personaliti yang menarik.

64
Setelah 6 bulan mengenali antara satu sama lain, mereka akhirnya berkahwin pada tarikh sehari selepas tarikh hari lahir lelaki ni dan kemudian mereka menjalani hubungan jarak jauh sebagai suami isteri. Ia kerana isterinya telah melanjutkan pelajaran di London.
65 66

Dia tidak tahu berapa banyak masa yang diberikan kesempatan oleh Tuhan kepadanya untuk membuatkan isterinya gembira, malah dia juga tidak tahu berapa banyak ‘masa’ yang mereka ada. Mengenal situasi isterinya sekarang membuatkan lelaki ini ingat dan berserah kepada Tuhan.

Walaupun tidak sampai setahun usia alam rumahtangga mereka, lelaki ni yakin bahawa keputusan untuk mengahwini isterinya adalah merupakan satu pilihan yang sangat tepat.

Sumber: Instagram Kamal Effendi

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });