0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Asus ‘We Tranform’ merupakan 1 lagi inovasi yang memenuhi kehendak pelanggan seiring dengan perkembangan teknologi yang semakin canggih. 

Opening event dimeriahkan dengan persembahan instrumen dari ‘Asus’ yang hanya guna notebook, memopad HD7 dan touch Vivobook. Tak perlu nak guna gitar dengan drum bagai. Inovasi kreatif dari Asus.

Asus VivoBook didatangkan dengan ultimate touch screen yang menggunakan platform window 8. Asus Fonepad  Note 6 didatangkan dengan 2.0GhZ Intel@atom Z2380 dual processor dan yang penting Full HD. Mempunyai dual mikrofon dan jugak dual front speaker.

Bagi pengguna laptop Asus yang tegar, Vivobook ni antara yang paling terbaik kalau nak bawak pergi travel. Selain ringan dan stylo, Asus vivobook mempunyai bateri yang boleh tahan lama selama 6 jam. Bukan senang nak cari yang mampu bertahan lama tambah pulak aku ni asyik travel sana sini. Kalau mampu milik, memang dah angkat satu. =p

Tapi dalam banyak Asus Zenbook ni paling menarik

Tapi Asus bukan sekadar pengeluar untuk laptop dan Notebook saja kerana kini korang jugak boleh dapatkan Asus Fonepad yang sama fungsi macam smartphone. ASUS Fonepad memiliki spesifikasi yang cukup standard namun menarik:

  • Proccessor: Intel Atom Z2420 1.2GHz
  • RAM: 1GB
  • Storage: 8GB (tersedia slot MicroSD)
  • Layar: 1280×800
  • Kamera: 3MP dan 1.3MP
  • Connectivity: WiFi, Bluetooth, 3G/HSDPA, Telephony

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });