0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

r9s_1334x750_a

Siapa sangka, 2 jejaka yang menjadi sebutan ramai beberapa bulan lepas iaitu Lee Min Hoo dan Fattah Amin kini dengan rasminya menjadi Duta OPPO Malaysia.

screen-shot-2017-01-03-at-11-56-12-am

 

Jejaka korea yang terkenal dengan lakonan Boys Over Flower dan terbaru Legend of the Blue sea ini semakin mendapat perhatian pada semua peminat Kpop di Malaysia,Nama Lee Min Hoo kini sering diperkatakan dan kerana selalu membawak watak ‘oppa yang kool’ is membuatkan ramai peminat menggilainya.

screen-shot-2017-01-03-at-11-56-29-am

OPPO Malaysia bukan sahaja memberikan anda seorang lelaki kacak, malah Jejaka yang terkenal dengan watak ‘Ejaz Fakhri’ juga telah di lantik mejadi Duta untuk OPPO R9s. Fattah Amin mula mencipta nama dengan mendadak menerusi drama hot Suri Hati Mr.pilot. Kedua – dua duta OPPO Malaysia ini telah mencetuskan fenomena dan peminat mula membandingkan gambar mereka sebagai MR.PILOT yang paling ‘hot’ dan menjadi viral di media sosial.

screen-shot-2017-01-03-at-11-56-47-am

Selain dari jejaka ‘HOT’, Pelakon dan penyanyi yang popular Ayda jebat jugak turut menjadi Duta untuk OPPO R9s ini. Kepopularitian Ayda Jebat ternyata telah menarik OPPO Malaysia untuk melamar Ayda Jebat sebagai Duta untuk OPPO R9s.

OPPO Malaysia kini memperkenalkan produk baru mereka iaitu OPPO R9s, dengan ciri kamera yang berukuran 16MP hadapan dan juga belakang, dengan ciri Dual PDAF dan f/1.7 aperture ia dapat menyerap lebih banyak cahaya dan memberikan efek gambar yang lebih jelas dan menarik. Power kan. Bukan itu sahaja, korang yang selalu ada masalah Bateri cepat kong tu, jangan risau sebab OPPO R9s ini, menggunakan teknologi VOOC, ianya seperti 5 minit cas untuk 2 jam masa berbual. Memang sangat menarik. OPPO R9s jugak mempunyai ‘touch access’ sepantas 0.2 saat sahaja.

screen-shot-2017-01-03-at-11-57-06-am

Pelancaran rasmi OPPO R9s ialah pada 5hb Januari 2017, bertempat di Nexus, Bangsar South. Anda yang tertunggu – tunggu nak tahu, macam mana rupa dan spesifikasi penuh OPPO R9s, boleh tonton secara langsung di http://oppomalaysia.com.my/R9s_LIVE/ , bukan itu sahaja, korang yang tengok LIVE tu berkemungkinan boleh memenangi hadiah misteri dari OPPO Malaysia, nak tau apa, boleh check Facebook OPPO Malaysia.

Malah, kepada mereka yang nak ‘Booking’ awal OPPO R9s ini, boleh layari http://www.oppostore.com.my/R9s_blind_preorder/, dan ‘BLIND Pre Order’ OPPO R9s dengan hanya RM100 sahaja. Best kan, untuk keterangan lanjut, boleh layari laman web OPPO Malaysia. -PENMERAHDOTCOM

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });