0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Assalammualaikum,

Weeee ~~~ sape tak suka SALE kan . Jualan murah kau , sape tak suka . Dapat penjimatan berganda – ganda , penjimatan terlampau gitue . Korang tau x pasal #MyCyberSale2015 . Ini tahun ke dua Sale yang di lakukan oleh #MyCyberSale2015 dengan kerjasama Mdec . Bermula dari 28hb September sehingga 2hb Oktober 2015 korang boleh mencuci mata sambil membeli belah di http://www.mycybersale.my/ . Sale sehingga 90% . Wowwwww, memang dahsyat berbaloi – baloi .

 

MyCyberSale

 

Macam – macam ada wei . Dan banyak jugak e-Tailers yang terlibat . Zaman sekarang korang tak perlu nak bersusah payah bershopping ke pasaraya , semua di hujung jari tau . Klik – klik , past tue bayar jer online . Mudahkan .  Tunggu barang sampai kat rumah . Jimat masa dan tenaga . Jimat wang jugak sebab Sale gegiler kan .

MyCyberSale1

E-Tailers yang terlibat

 

#MyCyberSale , dah nama pun Jualan Terbesar Online . Mau rambang mata nak buat pilihan . Lagi banyak korang shopping , lagi banyak penjimatan yang korang dapat. Ada pelbagai Kategori yang korang boleh pilih untuk bershopping .

MyCyberSale2

Pelbagai jenis kategori yang ada .

Siap ada cabutan bertuah tau bila korang membeli sekurang – kurangnya RM 50 di mana – mana e-Tailers yang terlibat . Macam – Macam hadiah cabutan bertuah yag di tawarkan . Ada voucher , Ada smartphone , paling best boleh menang kerusi urut Gintell . Dah ler shopping murah , boleh menang hadiah bertuah lagi . Lepas shopping , jangan lupa mendaftar untuk cabutan bertuah tau .

MyCyberSale9

Diantara hadiah Cabutan Bertuah

Citer banyak tak guna , baik korang pi shopping sekarang di  http://bit.ly/mycyber2015 . Kalau nak lebih detail lagi , boleh terjah Facebook #MyCyberSale http://bit.ly/fbcyber2015 .

http://www.mycybersale.my

http://www.facebook.com/DigitalMalaysia

http://www.twitter.com/Digital_MY

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });