0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Ice-Watch Nu Sentral Opening, Fizz Fairuzz, Zain Saidin, Azura Couture, Julia Ziegler, Habib Group,

Kehadiran Ice Watch sememangnya di nantikan oleh peminat jam tangan eksklusif ini. Untuk pembukaan butik Ice Watch di Nu Sentral, beberapa selebriti memeriahkan acara berkenaan iaitu Fizz Fairuzz, Zain Saidin, Azura Couture dan Julia Ziegler

Ice-Watch Nu Sentral Opening, Fizz Fairuzz, Zain Saidin, Azura Couture, Julia Ziegler, Habib Group,

Ice-Watch adalah jenama jam tangan mewah dengan harga mampu-milik yang berasal dari Belgium dan diedarkan diedarkan secara eksklusif oleh Kumpulan Habib di Malaysia.

Jenama jam tangan Ice -Watch menampilkan koleksi terbaharu untuk musim luruh dan sejuk 2014/2015.

Antara model jam yang menarik perhatian adalah Ice Chrono Drift, Ice Canvas, Ice Vintage Chrono, Ice Glam Pastel & Ice Denim. 

Photo 2

Photo 3

Butik di Nu Sentral adalah yang ke-7 dibuka pada tahun ini sahaja, berikutan gengan kemunculan sulung di Ampang Point, The Curve dan pusat membeli-belah Alamanda di Lembah Klang, dan juga di bahagian-bahagian lain di negara ini, iaitu, Gurney Paragon di Pulau Pinang, Palm Mall di Seremban, Komtar JBCC di Johor Bahru dan yang paling baru-baru ini, East Coast Mall di Pahang. Dua lagi butik disasarkan akan dibuka pada akhir tahun.

Photo 4

Bergaya dan mudah di gayakan ada cirri-ciri Ice-Watch yang merupakan salah satu jenama yang paling pesat berkembang sejak diperkenalkan pada tahun 2007 dalam kategorinya di seluruh dunia. Ice Watch juga boleh didapati dalam pelbagai koleksi, dari kalis air Ice-Ramic sehingga minimalist ICE. Jenama ini juga akan melancarkan beberapa warna hip terbaru dalam Forever Collection pada tahun ini, yang akan memikat hati pengemar aksesori di mana-mana.

IMG_20140819_154341

Dato ‘Meer Habib, Pengarah Urusan Kumpulan Habib, berkata pada pembukaan, “Ice-Watch telah mendapat sambutan yang besar setelah Kumpulan Habib mengambil alih pengedaran jenama unggul pada awal tahun ini. Sebagai pengedar eksklusif, kami amat terujadan lebih berani tentang pengambilan jenama ini dan lebih inovatif untuk ke peringkat seterusnya. Pelanggan kami diberikan keseronokan dan untuk tampil lebih ceria bersama jam tangan, dan kami berharap untuk membawa masuk lebih banyak koleksi dan membawa jenama Ice Watch ke persada negara. ”

Butik-butik Ice-Watch dibuka tujuh hari seminggu dari 10 pagi – 10 malam, kecuali cawangan Ampang Point yang di buka setiap hari dari 10 pagi – 8 malam.

Untuk maklumat lanjut sila layari laman http://www.facebook.com/ice.watch

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });