0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Assalammualaikum,

Sape tak kenal dengan Rizman Ruzaini . Antara designer yang tersohor menjadi pilihan ramai selebriti . Mereka berdua kini menjadi salah satu label yang paling dikehendaki dalam industri fesyen tempatan dan kegemaran di kalangan selebriti seperti Dato ‘Siti Nurhaliza, Ziana Zain, Erra Fazira, Nur Fazura dan fesyen lain di Malaysia. Kini korang boleh mengayakan koleksi raya Aidilfitri Rizman Ruzaini. Bersempena dengan ulangtahun ke-10 Rizman Ruzaini di persada dunia fesyen , Tesco dan Rizman Ruzaini telah bekerjasama untuk peminat koleksi baju Rizman Ruzaini . RRforTesco korang boleh dapatkan di 46 Tesco di seluruh Malaysia dengan harga yang sangat berpatutan .

Rizman Ruzaini For Tesco

Rizman Ruzaini bersama Koleksi Luxe . Ada yang jadi pilihan ke .

Kerjasama antara Tesco dan perka fesyen telah beberapa tahun diadakan . Kali ini Tesco bersama Rizman Ruzaini mengeluarkan rangkaian rekaan di beri nama The Blooming dan Luxe . The Blooming dan Luxe di hasilkan dengan sepuluh rekaan termasuk tiga pilihan Baju Melayu Lelaki. Rangkaian Blooming berharga RM299.00 setiap satu, manakala pelbagai Luxe yang berharga dari RM250 untuk Baju Melayu dan RM450 kepada RM650 untuk pakaian wanita. Kedua – duanya terdapat dalam saiz XS sehingga XXL . So, jangan risau pasti ada saiz untuk korang .

DSC_6801

DSC_6843

DSC_6864

DSC_6817

Penggunaan satin matte, krep lumut, chiffon, renda dengan pastel warna polos meriah seperti biru, pudina hijau, ungu, kuning, hitam dan putih dilengkapi dengan reka bentuk bunga dicetak adalah sangat mudah dan selesa dipakai untuk semua. Kami mengambil penjagaan tambahan untuk memastikan bahawa kita akan mendapat saiz yang tepat, akan sesuai untuk semua rekaan sempurna,dan muslimah. “Koleksi ini adalah ucapan terima kasih kepada semua peminat dan penyokong kami yang telah menyokong kami selama 10 tahun sejak kita ‘ve telah dalam industri ini, “kata Ruzaini.

DSC_6920

DSC_6901

DSC_6885

DSC_6783

DSC_6755

**** Semua Koleksi Blooming berharga RM 299 ****

10 oleh koleksi RizmanRuzaini akan berada di kedai-kedai Tesco terpilih bermula 8 Jun 2015. Blooming akan disediakan di 46 pasar raya Tesco di seluruh Malaysia manakala koleksi Luxe boleh didapati secara eksklusif di lima kedai Tesco – Ampang, Mutiara Damansara, Desa Tebrau, Shah Alam dan IOI City Mall. Koleksi ini juga boleh didapati untuk peminat RizmanRuzaini di mana-mana melalui Lazada.

Maklumat lanjut di  http://bit.ly/RR4Tesco

#RRForTesco

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });