white

Live Update dari Awana Hotel, Genting Highland

by Pen Merah on May 9, 2012

in Event Nuffnang

Salam..

Optimized daa Live Update dari Awana Hotel, Genting Highland

Woaaahh entri pergi genting dengan langkawi belum aku update tapi kali nih fresh dari ladang punya. Aku update live dari Awana Genting Highland, Golf & Country Resort. Sekali lagi, aku dapat invitation dari nuffnang untuk enjoy extreme sport kat sini. Sebelum nih berkali naik genting, aku tak pernah pulak perasan rupanya Awana Hotel nih kat bawah jek.

Haaaa, first time sampai terus berposing sakan. Dah nama blogger tak sah kalau takde gambar ye dak? Cantik jugak hotel ni tambah pulak penuh dengan pemandangan hijau, perghhhh sejuk jek hati bila sampai sini.

Optimized IMG 7527 Live Update dari Awana Hotel, Genting Highland

Antara blogger yang hadir untuk mencabar diri dengan extreme sport.

Optimized IMG 7532 Live Update dari Awana Hotel, Genting Highland

Tak semua blogger yang datang kali nih muka familiar ada jugak blogger baru antaranya Mira. Baru jek kenal tadi belum sempat aku nak interview pape. Ecehhh, macam reporter pulak kan. Feeling lebih sungguh.Kahkahkah!

Optimized IMG 7608 Live Update dari Awana Hotel, Genting Highland

Sampai jek terus bersiap dengan baju ala bersukan katanya ada archery dengan treasure hunt. Aku dah lama tak bersukan entah larat ke tak bantai jek. Dengan trek pendek, muka tak mekap nampak selebet sungguhlaaaaa. Sebelah aku tu nama dia Dee Lin. Masa kat genting sebelum ni, dia banyak assist kitaorang tapi bila join aktiviti lasak dengan dorang rasa tak macam janggal. Aku tak sangka pulak evangalist Genting memang terbaik! Sesuai dengan jiwa muda yang mencari aktiviti best untuk diredah. Muda ker aku? Kahkahkah.

Banyak aktiviti best yang genting offer dan paling seronok sebab kalau sebelum nih kepala hotak aku cuma fikir ohhh genting cuma ada taman tema untuk having fun jek tapi sekarang rupanya banyak lagi aktiviti best yang menunggu untuk korang lenjan cuma kena explore lebih mendalam aje. Nak tahu extreme sport apa yang aku join, nantikan entri terbaru nanti ye. Wuwuwuuu.

{ 7 comments… read them below or add one }

hafiz hafizol May 9, 2012 at 10:44 am

Wahh.. best best….. Weh, kim salam rindu kat Dee Lin.. Hahaha.. Cakap Pen Kuning kim salam…. Hahahaha
hafiz hafizol recently posted..Lagu Melayu Top Masa Kini 2012 #4My Profile

Reply

falling angel May 9, 2012 at 12:02 pm

Whoaaahhhhh!!! Bestnya..gamba yang utama uh da macam iklan plak.. Sweet!! Yeay!! ;-)

Reply

JAI May 9, 2012 at 12:54 pm
Lutfi Syafiq May 9, 2012 at 1:44 pm

ruginyee aku sebab ada kelassss! kalau tak memang dah join dah!!!
Lutfi Syafiq recently posted..Jacky Chan Maut dalam Nahas Jalan Raya! (GEMPAR)My Profile

Reply

9n0L4 May 9, 2012 at 3:11 pm

bestnye lah. bile ntah nak sampai sini. huhhu
9n0L4 recently posted..Wordless Wednesday #17: Telur mata goreng kicap masakan si dia!My Profile

Reply

Mira Cikcit May 10, 2012 at 3:20 pm

Ececehhh.. Kak Pen Merah reporter sensasi
Mira Cikcit recently posted..What Makes You BEAUTIFULMy Profile

Reply

Nur ainin sofia bt mohd noor May 11, 2012 at 2:06 pm

Cantik! Dslr mahal tuh… untungla dpt pkai… #tak mampu
Nur ainin sofia bt mohd noor recently posted..Cerita buat kekandaMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 3 trackbacks }

Previous post:

Next post:

SKYBOX MURAH! MURAH! MURAH!