white

Lumiglow Krim Kulit & Hormon

by Pen Merah on December 31, 2012

in Cerita Aku

Salam..

Picture1 Lumiglow Krim Kulit & Hormon

Kali ni aku nak share dengan korang salah satu Krim yang memang tengah hot kat pasaran yang bernama Lumiglow. Pernah dengar? Pernah? Tak pernah? Ohh ye kebanyakan yang pernah dengar biasanya mereka yang teringin nak dapat baby sebab sangat mujarab woooahhh. Tapi kali ni aku bukan nak share pasal baby tapi untuk hormon bagi mereka yang muda. Kang aku bercerita pasal baby, kahwin pun belum mahu kena bash beramai – ramai. Kekeke.

Lumiglow ni ikutkan banyak function dia tapi yang best dapat guna untuk kuruskan badan dan jugak mencerahkan kulit. Lumiglow merupakan produk keluaran Jerman yang mana fungsinya membaiki semula sel-sel kulit, menegangkan muka dan paling penting seimbangkan hormon. Sebut jek hormon, produk ni sangat FEMES dengan perempuan terutama untuk kulit berjerawat, SENGUGUT paling bagus, kurang tidur, payudara mengendur, CERAHKAN KULIT, HILANGKAN DAGU BERLAPIS,sembelit, parut luka, gaut dan terbukti 100% keberkesanan melalui perempuan yang susah nak dapat baby. Sebelum aku buat review produk ini, ikutkan awal lagi aku dah tahu dari sorang kawan yang mana sehari dia mampu jual sehingga 100 botol LUMIGLOW. Feedback yang dia dapat pun aku tengok memang kebabooom!

Cara nak guna? Simple dengan sapu jek tapi kena guna kaedah yang betul baru menjadi. Kegunaan produk ni bergantung pada apa yang korang nak? Kalau nak kurus, boleh apply cara yang aku tempek kat bawah ni.

lumiglow+cara2 Lumiglow Krim Kulit & Hormon

Testimoni yang korang boleh baca :

Puan Watty – guna utk tegangkan kulit muka…
- hari pertama pakai, muka beliau senget sebelah sbbb tersalah pakai…. dia pakai sblh tgn jer…
- hari seterusnya, mmg nampak wajah lebih ceria…

  Lumiglow Krim Kulit & Hormon

“..ni bg testimoni skit…satu botol pakai lumiglow hari tu..memang nampak kesan dia..selain kurang rasa tension masa kerja….berat badan pun ader susut skit …tp nampak susut kat muka…he..he..breast pun ader perubahan..firm skit dari biasa…..muka plak hr tuh hubby ader ckp nampak la cerah skit… tapi bila dah berhenti pakai ni…suram balik daaa… nak beli balik lumiglow ni..”

boLG Lumiglow Krim Kulit & Hormon

Aku bagi korang baca 2 testimoni jekla ye karang jenuh pulak nak baca satu – satu. Apa yang aku nak sampaikan kelebihan Lumiglow ni selain boleh bagi korang dapat berat badan ideal pada masa yang sama boleh bagi kebaikan yang aku dah terangkan kat atas tadi kiranya 10+1 laa semuanya plus kalau kena cara betul dalam 30 minit jek dah dapat hasil wooahh. Dengan 1 krim jek boleh merawat dan mencegah penyakit dalam badan. Lagikan produk hampir beribu sanggup kita beli ini kan pulak produk kesihatan ye dak? Nothing to lose! So kalau korang nak mencuba macam aku boleh try masuk sini.

www.lumiglow2u.com/pesanan

P/s: Kalau korang risau produk Lumiglow ni takde lesen ke ape, baidewey aku dah check awal lagi memang diluluskan oleh KKM dan disahkan HALAL oleh JAKIM. Bagi aku, produk macam ni elok digunakan tambah pulak banyak benefit rugi tak mencuba. Shopping beratus sebulan setakat nak cantik ni aku rasa apalah sangatkan untuk orang tersayang jugak. kekeke

{ 7 comments… read them below or add one }

City kelembai December 31, 2012 at 7:56 pm

Kak yong dah try ker?? Mcm berkesan x?? Harga nye bape pulak…

Reply

boni kacak January 1, 2013 at 12:14 am

hmm.. bagus juga produk ni..nanti boleh belikan kat bakal isteri ni..hehehe
boni kacak recently posted..Filem Pendek – TerlambatMy Profile

Reply

siti noor syakirah January 1, 2013 at 12:30 pm

nak free pelis kak anne :P

Reply

syaifuddin alias January 4, 2013 at 3:49 pm

bagus …boleh tak kalau saya pakai :3

Reply

penmerah January 5, 2013 at 4:44 am

blh … klau dh kahwin lg bgs… kekeke
penmerah recently posted..FREE ke Hong Kong di Hong Kong Station, Sg Wang PlazaMy Profile

Reply

afeyra January 26, 2013 at 6:52 am

utk orang ketumbuhan payudara bleh gak ke pkai krim nih?

Reply

rozinah September 21, 2013 at 5:10 am

Salam,saya nak tanya,etul ke prodok ni boleh mengecutkan ciec di ovari.

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post:

SKYBOX MURAH! MURAH! MURAH!