white

Main Dengan Ustazah?

by Pen Merah on October 6, 2011

in Blog PenMerah

 

Waaachaa..

Main dengan Ustazah? Ustazah lagi. Apa kejadahnya ramai duk cari pasal ustazah dalam blog aku yang suci murni ini? Isk! Isk! Muahahahahaa.

 

keywords Main Dengan Ustazah?

Nak kata aku pernah buat entri cerita main dengan ustazah terlampau dulu kala pernahlah buat tapi dalam blog batman. haha! Tapi blog penmerah aku memang clean and clear. Tapi bila fikir balik, main dengan ustazah makna nya ustazah itu bertaraf Cikgu. Huishhhh memalukan sungguh!

Mintak simpang jauh – jauh!

 

 

{ 9 comments… read them below or add one }

budak awesome October 28, 2011 at 5:31 am

ye ke takde ? nak buat spotcheck jap. just kiddin. hehe
budak awesome recently posted..25 Things Random Giveaway by Penmerah.comMy Profile

Reply

kakngah October 28, 2011 at 9:09 am

selalu gak sangkut dgn keyword ni.. padahal tak pernah pun post n3 berkaitan…
kakngah recently posted..banyak cekadak!My Profile

Reply

einz November 1, 2011 at 1:55 pm

pelik2 aje…he…sesat kot~
einz recently posted..~wordless tuesday~My Profile

Reply

farafabulous October 28, 2011 at 9:22 am

haha..tak pernah nmpak word ustazah pun kt sini..

Reply

einz November 1, 2011 at 2:48 pm

tu la sal….byk sgt sal kesihatan rambut nan kuruskan badan….
einz recently posted..~wordless tuesday~My Profile

Reply

Cik Bunny October 31, 2011 at 7:32 am

keyword panas :evil:
Cik Bunny recently posted..Segmen Cik Bunny : Jom Blogwalking!My Profile

Reply

einz November 1, 2011 at 2:03 pm

hee…dasat~
einz recently posted..~wordless tuesday~My Profile

Reply

Cik Bunny October 31, 2011 at 7:33 am

hehehe..macam macam jew keywords
Cik Bunny recently posted..Segmen Cik Bunny : Jom Blogwalking!My Profile

Reply

einz November 1, 2011 at 2:49 pm

pelik bin aneh…heeee
einz recently posted..~wordless tuesday~My Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post:

SKYBOX MURAH! MURAH! MURAH!