white

Pemandangan di Malam Hari

by Pen Merah on December 20, 2011

in Cerita Aku

Waachaaa.

IMG 5624 Pemandangan di Malam Hari

Entri napbas belum sempat aku nak upkan lagi sebab seharian aku melayan Cd Vampire Diaries 2 season back to back sampaikan tak tido malam. Hari ni sambung lagi sampai petang dan akhirnya berjaya jugak aku khatam dalam satu hari. Gigih sungguh! Bila malam menjelma, aku mula sunyi jadi peneman aku malam ni Canon 60D yang kacak. Wuwuwuuuu.

IMG 5627 Pemandangan di Malam Hari

Saja rajinkan diri testing kamera aku walaupun hasilnya takde lah gempak mana cuma mengubat keobsesan aku pada shoot gambar. Woaaahhhhhh obses seyhh! Muahahahaaaa.

IMG 5625 Pemandangan di Malam Hari

Dalam 3 keping, yang ni gambar original pemandangan waktu malam dari jendela rumah aku di tingkat 17. Kalau waktu petang mesti angin kuat gila sampaikan aku jemur baju tak sampai dua jam, dah kering tak perlu nak sidai kat tengah padang. Eh ehhh ada padang ker?

 

 

 

P/s: Rasa macam nak tengok Movie MI Ghost Protocol tapi macam takde geng aje! Boringnya bila takde event. Muahahaaaaaa.

 

 

{ 8 comments… read them below or add one }

kim heeruul December 20, 2011 at 4:59 pm

best nya kalau duduk dekat bandar.. =(
kim heeruul recently posted..Wordless Wednesday #24My Profile

Reply

eera shera December 20, 2011 at 5:05 pm

cantiknya lampu2 tu
eera shera recently posted.." SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya ! "My Profile

Reply

fazrol December 20, 2011 at 7:36 pm

Macam dekat je area rumah kita.. he he he..
fazrol recently posted..Aku kecewa dengan Nuffnang!My Profile

Reply

Alyza Fisol December 21, 2011 at 10:12 am

dah tengok vampire diaries season 3?

Reply

penmerah December 21, 2011 at 1:52 pm

blom. ade ker? nakkkkkkkk!
penmerah recently posted..Pemandangan di Malam HariMy Profile

Reply

asya December 23, 2011 at 6:19 am

:grin: untunglah org tu doq umah tinggi melangit..plus ade kamera mahal plak tu..wakakaka
asya recently posted..NAPBAS namamu teratas …My Profile

Reply

cytah_lovicry December 25, 2011 at 2:02 am

cantiknyaa..

Reply

abah khalisha December 28, 2011 at 12:18 am

Bandar bercahaya
abah khalisha recently posted..Tenung Wanita Seksi ini Anda akan Nampak….My Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post:

SKYBOX MURAH! MURAH! MURAH!