white

Penmerah Network Movie Day Out

by Pen Merah on December 23, 2012

in Cerita Aku

Salam.

66699 358458087586735 1324187068 n Penmerah Network Movie Day Out

Waahhh berhabuk gila blog aku sekarang ni. Kucing dah berkurang tapi yang buat aku sibuk sikit bila kena manage fanpages baru iaitu Penmerah Network. Alhamdulillah walaupun baru jek seminggu tapi user boleh tahan suka komen dan like. Fanpages yang ni aku hasilkan hanya untuk mereka yang berminat dengan aktiviti dan jugak tempat untuk aku share apa yang aku suka. Kenapa bukan PenMerah[Dot]Com? Dengan 1M fans untuk aku check komen satu persatu perghhhhhhhhh boleh juling mata aku dibuatnya.

Sekurangnya dengan fanpages yang berminat follow perkembangan Pen Merah boleh rasa lebih dekat since setiap komen aku cuba balas dan senang nak ingat muka sorang – sorang. Penat tok sah cakaplaaaa memang tak pernah balas komen dorang sebelum ni. Akhirnya setelah di fikir – fikir hari ni dengan rajinnya aku ajak dorang turun tengok Filem Jack Reacher sesama.

576460 358458140920063 487027512 n Penmerah Network Movie Day Out

Ashraf, Riqki, Zaid, Pm, Mimi, Dayana, Ariff dan kawan Arif (lupa dah nama apa). Kali ni, setiap yang datang, aku hadiahkan Pendrive 8GB setiap sorang. Terima kasih bebanyak ye korang sudi datang walaupun jalan tersangatlaaaa sesak.

16637 358458107586733 887503631 n Penmerah Network Movie Day Out

Dah habis movie, sempatlah jugak briefing walaupun segan – segan ayam. Haaaaaa macam biasalah kan bila pertama kali tu jawabnya semua yang datang masih segan silu terutamanya lelaki. Ehh macam pelik tapi itulah perempuan sekarang lebih berani ye dak? Nasib ada Rayyan dan Yana takdelah terkulat – kulat dibuatnya. Hikhik

548620 358458247586719 469475423 n Penmerah Network Movie Day Out

Dah habis tengok muvie, kitaorang pergi kenyangkan perut di Seoul Garden. Seharian aku puasakan perut semata – mata nak makan kat sini tau. Kalau datang dengan perut dah separa kenyang memang rugi tambah pulak banyak woooaahhh makan best. Macam dah lama jek aku tak keluar macam ni dengan kawan – kawan.

P/s: Nampaknya berat aku semakin naik daripada biasa. Kena turunkan balik nampaknyaaaaaaaaaaaa! Payah! Payah!

{ 10 comments… read them below or add one }

nurzatul December 24, 2012 at 3:04 am

waaa… best nyer.. :)

Reply

syaifuddin alias December 24, 2012 at 4:50 am

hihi…alhamdulillah semua ok..hihi..good luck kak anne
syaifuddin alias recently posted..Kenalan Maya Jadi Pasangan HidupMy Profile

Reply

Muhammad Zaid bin Zahri December 24, 2012 at 9:40 am

Makan je selagi bole makan
hahahhahah
:)

Reply

ashraf baharudin December 24, 2012 at 9:57 am

Terima kasih..hee

Reply

Aku Penghibur December 24, 2012 at 11:51 am
Kodet December 24, 2012 at 3:33 pm

Lelaki malu dengan perempuan sekarang ni.
Kodet recently posted..Bila Dajjal Turun Ke BumiMy Profile

Reply

afif December 25, 2012 at 3:49 pm

nak inform ni..
-mencari entry terbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..jemput join..simple,takde syarat..
pemenang akan direview
http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

Reply

sohoque December 28, 2012 at 10:51 am

jap lg nak like gak..
sohoque recently posted..Plugin Mesti Install – Instagrate to WordPressMy Profile

Reply

nizarazu December 30, 2012 at 11:55 am

wah.. bestnya, lepas ni kalau ada lagi boleh join.. ekeke
nizarazu recently posted..Orang Kaya Malaysia Bersama Syarikat MerekaMy Profile

Reply

maya maswany December 31, 2012 at 11:37 am

bestnya..
maya maswany recently posted..CORET CORET 2012My Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post:

SKYBOX MURAH! MURAH! MURAH!