0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaaa.

Selama lebih kurang sebulan tempoh GA berjalan dan bakal diumumkan jadi firstly aku nak berterima kasih sangat buat korang yang sudi join GA kali ni. Sorry sebab terlama nak umumkan nama pemenang sebab sedikit kesulitan kat bahagian komen entri link memandangkan ada yang tak tinggal link komen, ada yang tinggal tapi tak jumpa cari nama, ada yang memang takde nama so aku terpaksa lanjutkan selama seminggu supaya takde yang tertinggal. Okeh, dah panjang lebar aku terangkan so lets cekidaut if nama korang bertuah ye!

anigif penmerah Senarai Peserta Random Giveaway by Penmerah.Com

1. 567. Kieym

2. 403. syu90

3. 364. iemah 

4. 373. syam soffi

5. 66. Azelyusof

6. 124. hanny esandra

7. 114. reen

8. 134. syed amirul 

9. 420. ainur 

10. 530. remyhazza

11. 699. Ash Kyouhei

12. 548. Putra

13. 222. IEJA 

14. 2. EeShera

15. 394. aishah zuraini 

16. 661. El Yana

17. 677. Azfarah 

18. 325. Si Sotong Manja

19. 153. kim heeruul

20. 419. Cynthia Lee

21. 588. princess fiona bini shrek

22. 682. AcidFlynN Wraith The CoCooN

23.  24. Zureen

24. 14. Tasya

25. 704. mieraa mohamad 

 

Kalau yang tertanya macam mana aku pilih, aku guna random org aje sebab 25 orang. Tapi kalau yang tak dapat jangan kecewa sebabnya lepas ni aku akan run lagi GA baru. 25 pemenang yang bertuah, add saya kat facebook dan bagi nama penuh, alamat dan number tepon ye!! Wuwuwuuuuu.

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });