0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 Sticky Post, Scroll Down For Newest Entry..

 

 

Waachaaa..

Hari ni, dengan rasminya aku launching 25 barangan untuk Random Giveaway buat kawan – kawan blogger. Barangan yang termasuk dalam 25 list tu? Okey, aku listkan antaranya laaa kan.

1. Barangan Kosmetik Stage

2. T Shirt Lelaki

3. Baju Perempuan

4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki

5. Perfume

6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon

So, setakat 6 barangan aje aku listkan. Untuk top referral sepanjang kontest ni berjalan, aku bagi hadiah yang agak besar iaitu Mp3 Sony dan kalau yang rajin komen entri pulak, setiap minggu aku akan bagi hadiah wang tunai aje la. Tak larat dah aku nak mencari barangan lagik. Muahahahahaaa.

Macam mana nak join:

1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”

2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.

3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.

4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.

5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

Tempoh Kontes : 21 Oktober – 10 November 2011

 

 

 

 

Credit : Myravea untuk banner yang super duper comel

              Nisa kay one of our Sponsor for this Contest.

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });