0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Kali ni aku nak berkongsi dengan korang 30 pakaian musim luruh terbaru dari Levi’s yang sangatlah cantik dan smart. Perghhh masa tengok model ni memperagakan baju mata aku tak berkelip lama bukan setakat cuci mata tengok model tapi dorang punya outfit memang terbaik. Apa kata korang layan dulu sebelum aku buat full review nanti. hikhik

P/s: Kalau nak tengok lebih jelas dan detail, korang boleh masuk kat fanpages aku ye.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });