0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

2nd day aku kat putrajaya, akviti treasure hunt belum bermula. Kali ni kitaorang pergi ke Sepang Circuit untuk test drive kereta sponsor dari Proton. Hui time ni aku punyalah berangan nak bawak inspira feeling dapat lancer tapi apakan daya hanya mampu dapat Ezora. Dengan 4 orang team member yang dipilih oleh organizer, akhirnya sampai jugak kat litar F1. 

Litar sepang ni aku dah datang sebelum ni masa test drive Volkswagen Golf jadinya takdelah jakun sangat tak tahu pape. Haaaaa Rayyan pon ada sekali. Cantikkan litar ni cuma takde orang jek sebab tourism dah reserved untuk kitaorang.

Antara kereta yang Proton sponsor adalah Preve, Inspira, Persona dan Exora. Thank proton sebab sudi sponsor kitaorang punya games kali nih. Baidewey, Preve tuh nampak bergaya dengan orang yang berjiwa muda macam aku. Hikhik

 ^_^

 Lepas settle 2 pusingan setiap sorang di litar sepang, kitaorang terus bergerak ke I-Centre Putrajaya untuk berbasikal beramai – ramai. Punyalah aku eksited nampak basikal main amik jek mana yang ada. Kalau takde akviti ni kompem 10 tahun lagi belum tentu aku boleh naik basikal woo. Dah tua bangka nak beli basikal sendiri memang taklah jawabnya. Wahahahaaa.

 Eceeeeee macam tahu jek nak kayuh paddle tuh padahal posing jek yang lebihnya

Time ni laa aku sibuk nak check break dan speed basikal. Maklumlah basikal canggih sangat time aku kecik dulu takde benda alah hebat macam nih. Topi tuh pun entah betul ke idak pakainyaaaa.  Huuuu.

Lepas habis aktiviti berbasikal malam tu kitaorang terus pergi dinner kat Maritim Park. Selama 2 hari kat sini, aku rasa dinner malam tu paling terbaik berbanding previous. Dari pagi sampai tengahari, makanan kat Pullman tak seperti megahnya Hotel Pullman. Siap si Rayyan ni terbatuk – batuk punyalah tersedak lepas makan cereal. Haaa terus aku kansel taknak makan sama.

P/s: Setiap malam, bestnya program ni ada dinner di tempat yang berbeza dan aku harap next hotel akan serve menu yang terbaik seronok sikit aku nak review untuk korang ye dak? Oklaaa guys. Nak tidur dulu. Bubyeeeee!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });