0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa.

Alhamdulillah. Tak mampu nak diluahkan dengan kata – kata selepas beberapa jam kerjakan blog penmerah dari petang tadi sehingga bertukar rupa. Senyum melebar sampai ke telinga. Muahahahaaa. Okeh, tipu! Dah lama pasang niat nak bertukar template tapi dalam kepala ni selalu sangat aku set ”susah nak main coding”.

Peram punya peram, entah mimpi apa petang tadi, aku rajin semacam. Header tu dah lama disiapkan oleh Myra tapi aku simpan aje. Template? Takyah cakaplah, aku curik dari darkbatman.com which is blog aku jugak cuma aku tak biasa main dengan thesis. Sekarang bila dah siap, baru aku faham kenapa andyhowtt cakap senang jer edit coding thesis. Wuwuwuuu.

 

Dulu zaman muda mudi, aku pun tak tahu mimpi apa sampai nak guna header kartun. Bajet comel? Bajet cute? Perasan bajet sungguh! Aku guna header ni dalam 2 bulan lebih which is sama dengan tempoh aku berblog dengan Penmerah.com. Sekejap masa dah nak habis akhir tahun 2011. Header baru, template baru dan jiwa baru untuk tahun 2012.

Bagi aku, template ni penting untuk blog sebabnya kalau kita pun tak suka dengan template sendiri, pembaca apatah lagi? Aku jenis yang suka melepak dalam blog lama – lama bersantai sambil tengok apa yang kurang dan cuba improvekan supaya lebih baik. Sape tak suka bila orang datang melawat rumah kita lelama? Ecehhh, macamlah ada yang suka dengan blog aku. Perasan jer lebih. Muahahaaaa.

P/s: Lagi 4 hari dah nak masuk tahun 2012. Sekejapnya masa berlalu. 2012, HERE I COME! Muahahaaaaa.

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });