0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

IMG_9970

Brand haaa satu nama yang aku rasa korang memang tersangatlah kenal termasuk aku. Kalau nak cantik dan sihat minum jek innershine mesti setiap hari berseri. Kali ni, Brand’s mengadakan cabaran ‘ Tingkatkan Prestasimu’. Ucapan oleh Pengurus Besar Cerebos Malaysia, Mr Koh. Joo Siang.

IMG_9976

Lepas ucapan tadi, sempat ada tarian menarik ala – ala flash mob. Seronok jugak sesambil aku cerahkan mata di pagi hari. Sebahagian daripada kempen baru ni termasuklah aktiviti menguji kecergasan mental dikalangan orang awam secara rawak di sekitar tempat seperti kolej, pejabat dan pusat membeli belah.

IMG_9988

Seiring dengan kempen Tingkatkan Prestasimu, haaa Brand’s jugak mempunyai Duta baru iaitu Michael Wong Guang Liang yang banyak menerima anugerah sebagai seorang penyanyi dan komposer.

IMG_9994

Amacam? Sesuai dengan jenama brands, sentiasa kekal cergas dan aktif selain berseri, pengambilan Michael dilihat sebagai icon yang sinonim dengan penampilan Michael yang sentiasa kelihatan muda. Plus kalau korang belum tahu, kajian dari Upm, membuktikan pengambilan Brands selama 14 hari berturur -turut mampu meningkatkan daya ingatan serta tumpuan mental dengan ketara.

P/s: Nak sihat ni, kena rajin makan suplemen dan sentiasa gembira setiap masa jek baru lah cergas. >.<

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });