0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Apabila Emosi melangkaui diri

Salam..

Selalu hanya dengar kata kata semakin kita nampak Dia hebat, sebenarnya semakin dia rasa tak secure. Semakin tinggi kita berdiri, semakin kita rasa gayat. Mungkin itu yang dia rasa sekarang. Terlalu takut dengan bayang bayang sendiri sehinggakan tak mampu membezakan yang mana kawan dan lawan. Satu persatu dibuang umpama meludah air liur ke muka sendiri.

 

Ingatkan hanya aku yang nampak, tapi satu persatu datang tanpa perlu aku membuka mulut. Selama mana mahu menutup bangkai sedangkan semakin lama semakin ramai yang sudahpun tahu? Semuanya hanya menunggu MASA. ;’)

 

Korang masih ingat tak peraduan PETRONAS yang menawarkan ganjaran lumayan kepada pemenang yang bernilai Rm1.5 juta? Kemain seronok tau tengok masing masing tersenyum lebar dapat hadiah. Adoi! Ruginyaaa tak masuk awal awal! Lebih 1000 pemenang membawa pulang hadiah yang menarik dan masa majlis penyampaian hadiah seramai 15 orang yang mana lima pemenang hadiah utama setiap dari mereka telah membawa pulang RM35,000 baucar perjalanan, wang tunai RM20,000 dan mata Mesra sebanyak RM15,000. Plus ada tambahan lagi iaitu DSLR NIKON yang berharga RM5,000 dan kad hadiah PETRONAS bernilai RM3,000 setiap satu untuk kesemua 15 orang. Alahai! Bertuah betul badan dorang ni.

Kat facebook PETRONASBrands, korang boleh tengok senarai penuh nama dan hadiah pemenang tau. Tapi kepada yang tak menang tu, jangan sedih sebab masih ada peraduan  PETRONAS PRIMAX Challenge. 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });