0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Bulan lepas, Kalau korang masih tak tahu, Resort World Genting telahpun melancarkan Mobile Apps di Wisma Genting yang mana memudahkan pengguna IOS dan Android dan merupakan menjadi ” No 1 Top App Integrated Resort in Malaysia”. Semakin maju dengan kecanggihan teknologi kan.

Pada suku pertama 2012, RWG melancarkan IOS App diikuti oleh Android App dengan kejayaan membanggakan. Dalam masa hari pelancaran, kami No 1 Apps Perjalanan di Malaysia dan Singapura untuk IOS, dan Top 10 Apps Perjalanan di Malaysia untuk Android, masing-masing. Apabila Windows 8 App dilancarkan pada Disember, RWG adalah salah satu daripada rakan-rakan. Sehingga hari ini, RWG App mempunyai lebih 100,000 muat turun dalam masa kurang daripada setahun.

Apa yang membezakan Apps RWG dengan yang lain adalah RWG App membolehkan ahli WorldCard untuk memeriksa mata mereka dan membuat tempahan bilik melalui iHoliday. Selain itu, App RWG juga mempunyai Hotel, Rancangan dan Peristiwa, Makanan dan Minuman, Sorotan, ‘Cara ke Sana’, Sosial, Theme Park dan menu Perancang saya.

Dengan adanya apps RWG ni, korang yang setia dengan genting haaa bolehlaa melihat mata ganjarang terkumpul dengan pantas melalui smartphones jek. Mudah kan? Ikutkan pengalaman aku yang dahpun gunakan apps genting ni, untuk booking bilik kat hotel Genting Resort pun tak amek masa lama. Sekejap jek dah siap! Wallaweh, terbaik kot apps nih. so korang, apalagi jangan lupa download Apps RWG untuk tahu perkembangan terkini dari Genting Resort World.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });