0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaaa..

Weekend yang membahagiakan disamping adik tersayang. Semalam, aku ada mention aku turun ke kuantan tapi perkara biasa bagi aku tido kat hotel Megaview di tengah bandaraya Pahang. Huhu! Bestnya stay kat hotel ini sebab murah dan boleh tenangkan kepala hotak yang tengah serabut dengan pemandangan bot di tepi sungai. Perghhhhhh terasa duduk di kampung!

Last aku datang sini setahun yang lepas tapi datang sekali lagi perubahan takde ketara sangat. Semuanya hampir sama seperti dulu.

Dah hari weekend, bilik hotel mostly fully booked tapi nasib la ada jugak free single bedroom untuk kami berdua.

Megaview hotel ini bagi aku nampak macam gah dan mahal tapi sebenarnya harga agak berpatutan dengan servis yang diberikan. Tv pun dah upgrade jadi LCD. Kalau dulu, kebanyakan hotel guna TV gemuk ala – ala monitor komputer zaman lama tuhhh. Rindu pulak nak tengok tv camtuhhh. hahahaa!

Berposing sebelum masuk waktu gosip bersama icah!

Pagi – pagi buta aku dah berperang dengan benda alah pembakar roti ini. Aku rasa aku terlalu jakunlah weh! Boleh pulak aku pergi pegang roti taknak kasi jatuh ke bawah. Entah rabun agaknya aku tak nampak sepatutnya roti tu jatuh ke bawah. Ye ye jer aku dok pegang roti lebih 5 minit sampai adik aku datang bagitauuu. Nasib takde orang lain. Phewww! Muahahahahaa!

Roti yang siap dibakar dengan telur separuh masak. Tak habis pun aku makan tadi since aku dah bantai makanan lain dulu.

Mee goreng dengan ayam nasi tomato. Biasanya aku ini tak pernah nak sarapan pagi buta tapi bila adik aku cakap ‘kalau tak sarapan, nanti otak jadi lembap” terus aku pulun kasi habis. hahahaa!

Cereal ini adik aku punya menu tapi aku rasa laa dia tengah on diet sebenarnya tapi malu nak bagitau aku. Orang seperti kami ini memang selalu ada niat baik untuk kurusss dengan berjaya tapi sudahnya berkubur di tengah jalan. Takpe – takpe niat itu pentingkan. Muahahahaa.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });