0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Wooo dah lama aku tak share cara nak buat duit online kan? Sebelum ni aktif dengan says.my tapi makin lama rules dia makin payah so aku bertukar arah kepada benda lain tapi FREE DUIT jugak iaitu EnSurvey. Bab duit online ni aku dah bergiat sejak u spm lagi banyak kali jugak tertipu tapi belajar dari kesilapan. Now, apa yang aku dapat semua dari belajar kesilapan ye dak? Jom aku share program baru dengan jawab soalan haaaaaaaaaaaaa poket korang insya Allah berkepuk. 

Aku dapat tahu cara buat duit ni dari blog yang pemurah hati iaitu Denaihati yang sememangnya tak lokek berkongsi ilmu dengan reader dan kawan-kawan. Buat masa ni, EnSurvey satu – satunya komuniti yang bagi ganjaran melalui jawab soalan kepada pengguna. Daripada sejam masa korang online tu, ambik sikit masa jawab soalan paling kurang dapat bayar bil internet sebulan okay what?. Caranya? Korang boleh register EnSurvey kat sini.

 

Gambar pinjam dari AbangEnsem

 Apa yang best dengan EnSurvey;

EnSurvey ni menyediakan dari Rm2.00 – rm20 bergantung kepada pihak klien dan mempunyai had bilangan respon tertentu. Kalau korang nak tambah duit lebih, boleh invite kawan, sedara dan ahli keluarga untuk join. Hasil dari referral tu, EnSurvey akan bagi 2.5% dan aku nak korang paham konsep EnSurvey untuk dapatkan GANJARAN, korang perlu jawab dalam masa 5 minit.

Berapa dapat Cash Out?

Minima Rm100 dalam akaun dan hari tu jugak boleh CASH OUT tapi kena menunggu selama 45 hari baru dapat plusss caj rm2 dikenakan ye.

Iklan Survey;

Sekiranya korang main EnSurvey ni secara beramai – ramai nanti korang akan perasan setiap soalan adalah berbeza melalui borang yang korang isi. Jadi, janganlah berdengki kalau korang dapat SOALAN yang sikit dan janganlah RIAK bila dapat SOALAN yang banyak ye. Tak baik tu tapi kalau murah hati meh laa derma sekali kat aku. kekeke.

Register EnSurvey SEKARANG!!

 

P/s: Sebelum ni, ramai yang bash bila dengar pasal DUIT ONLINE tapi percayalah kalau korang asyik duduk dalam tempurung sampai bila duit tetap kosong ye dak? Aku ajar ni pun sebab nak berkongsi dengan korang rezeki yang aku dapat. Lagipun tak perlu KELUARKAN DUIT SESEN malah akaun korang dipenuhi duit. Apa yang penting, USAHA dan jangan putus asa. Kalau aku mampu dapat duit online FREE takkan korang tak dengki kot? Kekeke.

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });