0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaa.

10 hari tak makan nasi? Whaaatttt? hoyeahhhh, aku memang dah 10 hari tak sentuh nasi cuma makan apa yang ada jer kat depan mata. Tak pernah selama ini, aku boleh tak makan sampai berhari – hari cenggini. Nak kata hapi, memang pun. haha.

Milo Fuze - Cocoa

Hari ini, well aku pergi FOS dengan Cikepal sementara nak menunggu esok hari untuk konsert suara kami so sempatlah teman CE shopping baju. Ehh ehhh shopping ker? Alang – alang teman dia, dengan aku sekali beli baju baru. Wuwu! Tapi bangganyaaaa buat pertama kali selama bertahun aku asyik kena hentam pakai saiz XL tapi kali ini, saiz M woahhhhhh! Bangga siot! Kohkohkoh!

 

Tipulah tak hepi, mana bole tak hepi bukan senang nak suruh badan aku ini susut. Yes, tak lama lagi, adik aku kena buat payment atas kemenangan cabaran kurus. Tahniah! Tahniah! Tahniah! Ohhh itu tanda aku compliment untuk diri sendiri. Muahahahahhahaa.

 

Menu kuruskan badan aku hari ini:

Air milo fuze segelas

Air gas segelas ( amek gula lebih kasi tenaga lebih)

Kuih tart kecik hadiah dari event maybelline yang CE pergi. muahahahaaaaaaa

Banyakkan minum air suam.

 

 

 

 

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });