0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Buat reader tersayang, kali ni aku nak share satu lagi Hadiah Gempak dari Celcom yang menawarkan hadiah berupa barangan bernilai Rm10,000 untuk dimenangi buat customer setia. Kalau yang belum setia tu, aku harap korang tetapkan hati mana tahu goyah lepas dah tahu apa yang Celcom nak tawarkan buat korang ye. Okeh betulkan seat kita mulakan penerbangan ke enti seterusnya. Hikhik 

Kali ni memang mudah sangat nak menang tambah pulak Rm10,000 ni harian tau bukan bulanan punya jadi peluang korang nak menang memang tinggi. Lebih cerah apabila korang kaki facebook, twitter, blogging, bergayut haaa mungkin jugak tengah sarat bercinta mesti kerap nak sms kat buah hati. Apalagi ni laa peluang terbaik yang patut korang rebut. Orang pemalas jek takkan rebut peluang senang! Huuuu.

Dengan 6 kategori yang tersedia ada, korang cuma pilih mana yang berminat dan berpeluang membawa pulang hadiah setiap hari. Alaa kalau korang dah sememangnya user celcom, cuma perlu register beberapa step ni lepas tu tunggu keputusan pemenang haa mana tahu bertuah ye dak? Celcom ni murah hati jadi aku rasa memang tak sia – sia pun register silap haribulan hah boleh bawak balik S3. Mesti masa tu korang tak terkata entah – entah nak berterima kasih kat aku kan? Ecehh perasan! Hikhik

Caranya:

PhotobucketHaaaa register pun dah jadi next step pulak? Langkah seterusnya kita tengok apa hadiah yang bakal korang menang dan buat teruja lebih nak join HADIAH FREE ni. Jangan cakap korang, aku yang menaip ni pun dah tak sabar nak beli number xpax baru secepat mungkin. Tapi sebelum tu, korang boleh jenguk tawaran celcom yang gempak dulu.

Antara Hadiah Whatchuwant Offer:

Nikon Coolpix AW100 kalis air
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 “
Perintis Blu-Ray Penerimaan Surround Sistem
Samsung 40 ‘”Full HD LED TV
Samsung Galaxy SIII

Daripada 6 kategori tu, korang pilih jer mana satu yang berkenan dan subscribe jek sebanyak mana yang korang nak dengan Dial *128# sekarang. Maklumat lanjut, korang boleh masuk ke laman www.xpax.com.my.
P/s: Selamat Mencuba!!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });