0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Apa korang buat andai memiliki device untuk beronline di mana saja tak kira masa? Kalau aku perghhhhhhhh heaven meyhhhh! Tambah pulak time cuti jauh dipelosok sana mesti tak lengkap hidup kalau takde internet untuk beronline. Imagine korang dapat broadband yang boleh digunakan kat tempat caj kereta plus broadband korang siap ada wall plug tapi tetap kekal dengan ciri USB yang sama untuk lekatkan kat laptop. Mesti teruja..

Kalau tadi, korang duduk imagine jek tapi sekarang semua tu bukan lagi fantasi tapi bertukar menjadi realiti tapi tapi tapi ehhh 3 kali tapi.. Semuanya hanya dengan Celcom! Broadband terbaru yang diperkenalkan oleh Celcom ni boleh kita sebut Smart PortaWifi yang korang boleh gunakan di mana saja sebab ada 3 ciri-ciri yang aku sebut tadi. Wall Plug, Charger Kereta dan Usb Laptop. Gabungan yang mantap kiranya kalau korang terlupa bawak wall plug still korang boleh online kat dalam kereta. Smart meyhhh!

Semua ni korang boleh dapat dengan Sign up untuk Plan Celcom and yes 3 devices menjadi milik sendirian berhad. Paling best dengan celcom semestinya ada diskaun atau rebates yang mana kalau korang ambil plan yang Pro, haaa rebate dia Rm15 sebulan selama 12 bulan kiranya setahun korang dah jimat Rm180. Banyak kot korang boleh saving! 

Bayaran muka untuk broadband bagi pelanggan baru adalah Rm199 { Rm159+40(caj untuk daftar baru ) }.

Kontrak ni sah selama 12 bulan

Tertakluk kepada terma dan syarat

Pembatalan kontrak sebelum habis kontrak akan dikenakan sebanyak rm200.

Bagi aku sendiri, PortaWifi ni antara pilihan yang bagus sebab sekarang ni line celcom paling mudah nak dapat walaupun online kat entah ceruk mana. Memang betul slogan Celcom ”Get the best of Celcom Territory, wherever you go” sampaikan kawan aku 24 jam taknak gerak daripada laptop punya seronok beronline dengan broadband celcom.

Pandangan kasar aku sebagai blogger tegar yang kena online setiap masa, selama subscribes internet ni Celcom satu – satunya yang menawarkan broadband bersama rebates. Kiranya takde membebankan pelanggan dan membolehkan korang semua mampu milik dengan penjimatan yang berbaloi-baloi.Korang taknak try? Terbaik wooo! Maklumat Lanjut korang boleh tengok bawah ni;

Celcom Porta Wifi 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });