0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Wow! Terpegun aku lepas baca news kat website nuffnang malam nih terus jari aku laju aje nak menaip. Hurmm tahun ni rupanya dah 5 tahun umur Nuffnang dan 2 tahun aku setia bersama nuffnang. First of all, HAPPY BUFFDAY NUFFNANG!! 

Penn State students embrace one another at a candlelight vigil for abused victims in the Penn State scandal on Old Main Lawn, November 11, 2011 in State College, Pennsylvania. Former Penn State football defensive coordinator Jerry Sandusky is charged with raping a boy in the shower of the football building.

Aku nihhh bukanlaa manusia kreatif yang banyak idea tapi sekadar mencuba peluang yang ada. Woaaahhhhh untuk buffday kali ni, aku cadangkan  the famous Nuffnang stick man celebrate beramai – ramai dengan pegang candle sorang satu dan tiup ikut irama ala – ala bentuk ombak.

Mungkin jugak  the famous Nuffnang stick man nihhh boleh bentukkan form candle Nuffnang stick man kat tengah – tengah crowd lepas tu buat gerakan menarik bermula dari huruf N sambil menyanyi lagu Happi Buffday!

P/s: Aku nak ambik peluang nihhh nak wish sekali lagi buat NUFFNANG ”HePpi BuFdaY!!!”. Semoga terus kukuh dan menjadi inspirasi buat blogger untuk terus menulis dan berjaya.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });