0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Tahniah buat adik lelaki aku yang dah konvo semalam. Kali ini aku tak dapat nak pergi since aku turun ke kuantan semalam but untuk degree nanti InsyaAllah aku akan temankan. hehe! But as for my master, weh ko WAJIB datang! Aku pedulik hape! muahahhhaahaa.

Nak dapat segengam sijil, semuanya perlukan pengorbanan and aku doakan yang terbaik untuk ko pergi lebih jauh. Wawaaawaaa! Mesti terharukan bila aku cakap macam ini? Tapi paling tak boleh blah bila semalam ko boleh buat hilang ingatankan? Aku tau. Aku tau laaa aku tak pernah tunjuk aku caring and sayang ko lebih macam kat lagi sorang but ko tetap adik aku yang terbaik! hehe!

Dah masuk degree, selangkah lagi itu untuk master. Jangan cuma tahu bercinta. Muahahahahahaaa!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });