0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Tak terkata kegembiraan aku bila dapat berjumpa lagi dengan Lisa Surihani. Last aku jumpa masa preview Papa, i love u kat Mbo Subang tapi akhirnya dapat berjumpa lagi kat preview Filem Cinta Kura – Kura. Macih buat kawan aku yang sudi jemput aku kali nihh. Terharu gila dapat datang untuk KRU punya moviee. Wawarrghhhhhh hapi gila oke! Wuwuwuuuu.

Aku tauuuu mesti korang jeles? Okeh, perasan lagi! Kahkahkah! Setiap orang ada idola yang kita cuba nak contohi dan idola aku tu haa Lisa Surihani. Artis yang paling clean dan lemah lembut. Sempat jugak aku sembang walaupun sekejap aje masanya. Still, boleh jumpa rasa macam aaaa nak jerit! Pelik kan macam tak pernah jumpa pun ada tapi bila kita berdepan dengan orang yang kita adore sure rasa eksited tuh lebih daripada biasa.

Tak banyak pun aku dapat snap gambar Lisa Surihani malam tadi tapi ada jugak sekeping dua untuk tatapan korang sebelum dia berkahwin akhir bulan nanti. Natural beauty kan? Tak mekap sangat pun still nampak gorgeus and beautiful as ever.

P/s: Bertuahla siapa dapat jemputan kahwin Lisa Surihani dan Yusry nanti. Jeles lagik! Wuwwuuuuu.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });