0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam

Kalau sebut hadiah FREEE mesti laju jek korang nak tahu kan? Kali ni aku nak kongsi dengan korang cara nak Menang TV Internet Sony 46’ dan jugak barangan special Spider-man. 

Shopping dan Menang;

Korang cuma perlu bershopping sebanyak Rm999 dan ke atas untuk membolehkan korang menjawab 1 soalan dengan betul dan melayakkan diri memenangi 1 di antara 50 buah Sony Tv Internet 46’. Perghhh besar tu hadiah dia.

Jom kita tengok dulu barangan Premium Spiderman yang korang boleh dapatkan di Senheng;

 

3x peluang untuk korang menang JIKA membeli barangan Sony atau membuat pembayaran dengan Kad Kredit Hong Leong Bank atau EON Bank / pembayaran skim ansuran mudah AEON.

 

Macam mana nak Menang?

Beli saja sebarang produk yang bernilai Rm999 dan ke atas dalam satu resit dari Senheng atau senQ yang mengambil bahagian

 Isikan boring peraduan dan jawab soalan dengan betul

Soalan yang perlu di jawab;

SENHENG® and senQ® Digital Station are the official sponsor for The Amazing Spider-man. (True) (False)

Isikan maklumat korang di bawah ini;

Nama

Nombor Plus One

No.Sales Order

Nombor Handphone

Email

Tandatangan

Pelanggan perlu mengisi boring penyertaan dengan lengkap dan boring yang tidak lengkap akan dibatalkan penyertaan.

Wahhhh mudahkan nak menang barangan best ini? Apalagi jom serbu Senheng sekarang!!!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });