0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

 

Woaahhh akhirnya! akhirnyaaaa I Phone 5 is cominggggggggggg! eksited gila vavi aku neyhh. Bukan apa, dah lama sangat menunggu hampir setiap hari aku mengira hari untuk dapatkan Iphone 5. Dahla Iphone 5 nak keluar tambah pulak Celcom dengan baik hatinya menawarkan pembayaran deposit sebanyak rm200 untuk jadi yang terawal memiliki Iphone 5. Amacam?

Tak sabar pulak nak tunggu plan terkini Iphone dari Celcom since dalam banyak telco, bagi aku laa so far Celcom antara yang terbaik menyediakan tawaran yang takkan membebankan pengguna. Tambah pulak line celcom memang meluas pergi mana – mana payah sangat nak stuck so far perghhh terbaik! So kali ni, korang boleh dapatkan Iphone 5 dengan hanya Pre Order plus deposit Rm200 haaaa korang berpeluang menjadi yang terawal menghadiri pelancaran dari Celcom untuk Iphone 5 ini.

 

Apa yang best Iphone 5 ini?

Menggunakan IOS 6 dan A6 chip untuk kelajuan yang maximun dan grafik yang cantik plusss bateri lebih tahan lama dari biasa.

Kamera 8MP semestinya kualiti yang lebih memuaskan hati

Dilengkapi dengan pilihan 8GB, 16GB dan 32GB

Tentunya dibina dengan Siri , pembantu peribadi untuk telefon korang

Dengan lebar paparan 4′ Retina menyediakan lebih banyak ruang  untuk digunakan dan kelihatan lebih menawan

Detail harga dan pakej belum sepenuhnya diperolehi tapi korang boleh layari website celcom untuk tahu lebih lanjut tentang Pre Order Iphone 5. Mana tahu haaa berbaloi – baloi.

 

Maklumat Lanjut : Klik sini laju – laju

 

P/s: Tak lama lagi, insyaAllah aku pun nak bertukar kepada Iphone 5 dengan plan celcom. Jom semua jadi ahli keluarga Iphone dan celcom. Heeee.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });