0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Baru ni aku ada up entri Iphone 5 dari Celcom yang menawarkan harga deposit Rm200 jek tapi harga detail belum dapat time tu. Tapi sekarang untuk peminat Iphone 5, haaaaaaaa berita baik untuk korang. Celcom menawarkan harga dengan plan terbaik untuk korang memiliki smartphones hebat ni. 

Jom kita tengok apa yang best dari Celcom;

  • BIGGEST savings of up to RM1,921
  • HIGHEST data volume of up to 6.2GB a month
  • BUNDLED USAGE up to 1,500 in minutes/SMS/MMS
  • FREE 1GB Celcom First WiFi access

Melalui Celcom first plan, korang akan dapat rebate sehingga Rm1,210 dan dapat jimat sehingga Rm1,921 dan jugak boleh mendapatkan harga terendah sehingga penjimatan sebanyak Rm278. Haaaaaaa amacam?

Jumlah pembayaran untuk memiliki Iphone 5;

·      iPhone 5 16GB: RM2,038

·      iPhone 5 32GB: RM2,338

·      iPhone 5 64GB: RM2,638
Kenapa mesti aku sarankan guna Celcom? Kalau main promote tapi sendiri tak guna mesti cakap jek lebihkan? Baidewey, sehingga hari ni untuk surfing 24 jam di mana saja, kalau takde line celcom mesti aku susah hati. Bukan setakat nak surfing laju malah kalau nak video call pun memang takkan stuck.
Plan yang best semestinya kena dipadankan dengan smartphones canggih. Haaaaaa jom tengok apa yang menarik tentang Iphone 5 ni;

Menggunakan IOS 6 dan A6 chip untuk kelajuan yang maximun dan grafik yang cantik plusss bateri lebih tahan lama dari biasa.

Kamera 8MP semestinya kualiti yang lebih memuaskan hati

Dilengkapi dengan pilihan 8GB, 16GB dan 32GB

Tentunya dibina dengan Siri , pembantu peribadi untuk telefon korang

Dengan lebar paparan 4′ Retina menyediakan lebih banyak ruang  untuk digunakan dan kelihatan lebih menawan

P/s: Untuk maklumat lanjut tentang tawaran Iphone 5 dari celco, korang boleh layari website Celcom ye. Kawan aku dah dapat free Iphone 5. Mesti tido tersenyum selama sebulan la gamaknya. Bila laaa gamaknya aku nak dapat Iphone 5.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });