0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

DSC01336

Baidewey, seminggu ni blog aku tak berapa nak stable. Kalau korang perasan entri pun takde yang di up dan hari ni baru berjaya menghapdet entri untuk korang layan. Selalu kalau aku keluar memane, benda wajib yang aku cari mesti Jam Tangan. Kalau takde, mesti runsing seharian sebab aku jenis suka tengok masa. Hari ni aku nak pergi grooming kucing aku warna hitam tu nama dia Twin. Sempoi gila tak #ootd hari ni? Ok, pitam! hahaha!

Kalau korang perasan, jamtangan aku ni warna merah. Dah sama tema dengan blog gayanya tapi aku suka design ni sebabnya ada nombor kalerful kat dalam tu. Mesti korang nak tau specsifikasi penuh Jam Baby G BGA-131-4BDR;

  • Mineral Glass
  • Shock Resistant
  • 100-meter water resistance
  • Case / bezel material: Resin
  • Resin Band
  • Neon Illuminator (Blacklight LED)
  • Selectable illumination duration, afterglow
  • World time
  • 29 time zones (27 cities + greenwich mean time), city code display, daylight saving on/off
  • 1/1-second stopwatch
  • Measuring capacity: 59’59
  • Measuring modes: Elapsed time, split time, 1st-2nd place times
  • Countdown timer
  • Measuring unit: 1 second
  • Countdown range: 60 minutes
  • Countdown start time setting range: 1 to 60 minutes (1-minute increments)
  • Others: Auto-repeat, progress beeper
  • 5 daily alarms (with 1 snooze alarm)
  • Hourly time signal
  • Full auto-calendar (to year 2039)
  • 12/24-hour format
  • Regular timekeeping
  • Analog: 2 hands (hour, minute (hand moves every 20 seconds))
  • Digital: Hour, minute, second, pm, month, date, day
  • Accuracy: ±30 seconds per month
  • Approx. battery life: 2 years on SR726W × 2
  • Size of case: 43.4 X 43.1 X 15 mm
  • Total weight: 44 g
  • LED:Neon Illuminator (Blacklight LED)
1 Year Warranty

Photo: Hari ni nk bawak Twin pegi grooming.. Sambil pakai Jam baru Casio Baby G. #ootd

Bila pakai mesti aku rasa bangga sebab Jam ni duta dia SNSD haaa kalau pakai jam ni mesti rasa dekat jek dengan dorang. haha! Feeling bebenor aku nih. Tapi yang kerap aku guna time alarm tu. Ada 5 kali tuh memang senang nak kejutkan aku yang payah bangun pagi. Kalau malam time nak set alarm tu takyah susah-susah sebab Baby G yang ni ada backlight LED jadi senang nak tengok number takyah nak meraba sangat kan.

Actually, Baby G Casio ni ada banyak pilihan ikut citarasa korang. Harga pun berbaloi dan mampu milik terutama untuk kaum remaja yang nak nampak comel dan suweeeeeeeet.

 

Memane yang berminat nak tengok koleksi yang vasss gitu, boleh laa tekan laju – laju kat sini ye–> Facebook Time Piece Malaysia

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });